„Lytinio akto metu organizmas išskiria geros nuotaikos hormoną, kuris teigiamai įkrauna kūną visai dienai“, - tikina gydytoja Debbie Gerbenik. - Seksas padidina estrogenų lygį, o tai pagerina viso kūno tonusą, stiprina imuninę sistemą“.

Bet mylintis ryte reikia žinoti keletą taisyklių.

1. Malonus pabudimas. Norėdami pažadinti partnerį, erzinantį žadintuvo signalą pakeiskite malonia muzika. Pagal ritmą galima glamonėti partnerio kūną ir švelniais prisilietimais pažadinti iš gilaus sapno.

2. Pageidautina skirti šiek tiek laiko. Bent jau nubėgti į tualetą, atsigaivinti vandens gurkšniu ir prasiskalauti burną. Tai pagerins rytinių bučinių kokybę, suteiks daugiau malonumo partneriui.

3. Mėgaukitės akimirka. Jauskitės laisvai, mėgaukitės savo ir partnerio reakcija. Negalvokite apie laukiančius dienos darbus ir rūpesčius. Jokiais būdais negalvokite apie tai, kad vėluojate į darbą.

4. Pasinaudokite vyriškais privalumais. Per naktį vyras sukaupia maksimalų kiekį testosterono naujai dienai. Nešvaistykite jo veltui, pasinaudokite tuo!

5. Neapsunkinkite sekso. Tai turėtų būti švelnus pabudimas. Nekurkite lovoje kalėjimo prirakinę partnerio antrankiais. Idealiausia pasimylėti ramiai, atsipalaidavus. Tam idealiai tiks šaukštelio arba jojikės poza.