Catherine vertina ne tik elegantišką stilių, bet ir patogumą, tad jos apranga ir šukuosenos yra šaunus mados bei patogumo kompromisas. Kadangi Didžioji Britanija nelepina orais, Kembridžo hercogienė dažnai renkasi surištų plaukų šukuosenas, kurios atlaikytų vėjo gūsius. Nuo viršugalvio atgal sušukuoti ir ties pakaušiu susegti plaukai išryškina gražuolės veido bruožus, taip pat tinka dalykiškam princesės įvaizdžiui.

Kate Middleton

Kate Middleton

Kate Middleton

Kate neatsisako ir paprastos, bet žavios ponio uodegėlės. Kad šukuosena atrodytų tvarkingiau, surišusi plaukus, gumutę ji apsuka atskirta plaukų sruoga ir pritvirtina smeigtuku. Tokia šukuosena atrodo jaunatviškai, sudaro nuoširdžios ir malonios personos įspūdį. Beje, šią vasarą ponio uodegėlė yra viena madingiausių šukuosenų!

Kate Middleton

K. Middleton sulaukia daug komplimentų dėl savo išpuoselėtų plaukų, tad mielai juos nešioja palaidus. Tiesiog tvarkingai sušukuoja ir užfiksuoja laku. Nenuostabu, kad hercogienės plaukai atrodo puikiai, jų priežiūrai Kate pinigų negaili. Šįmet lankantis Australijoje princesės šukuosena kiekvieną dieną rūpinosi plaukų stilistė Amanda Cook Tucker. Už darbą kelionės metu jai buvo sumokėti 6 tūkst. svarų (beveik 25 tūkst. litų).

Kate Middleton

Kartais Catherine kaštonų atspalvio plaukus subanguoja. Tokia šukuosena pabrėžia jos eleganciją, puikiai tinka tiek dienos, tiek vakaro renginiams. Hercogienė reguliariai trumpina plaukų galiukus, tačiau kardinaliai šukuosenos nekeičia. Vienas kirpimas ir plaukų sušukavimas jai atsieina 150 svarų (apie 620 litų).

Kate Middleton

Pobūviuose prie vakarinių apdarų Kate derina puošnesnį įvaizdį – renkasi veidą ir kaklą atidengiančias šukuosenas. Dažniausiai tai būna įvairūs jaunatviški, bet kartu ir subtilūs, tvarkingi pynimai. Šiais pasirūpina K. Middleton asmeninė plaukų stilistė.

Kate Middleton