Tik nereikia jokių raudona-žalia derinių ir megztinių, dekoruotų Kalėdų Senelio barzda. Jūs  suaugusi moteris, tad snaigių sukneles reiktų palikti ateinančioms kartoms.

Nuotr. Shutterstock

Jeigu ruošiatės kalėdiniam darbo vakarėliui, rekomenduojame rinktis klasikines spalvas: pilką arba kreminę, dramblio kaulo. Jeigu aprangoje suderinsite žiemiškai baltą, pastelinę rožinę ir pilką, atrodysite prabangiai ir kartu kukliai. Dar vienas patikrintas variantas  klasikinio kirpimo juoda suknelė ir blizgūs bateliai arba ryškūs aksesuarai (šalikėlis, apyrankė ar delininukė).

Nuotr. Shuttertock

Nenorite išduoti savo įprasto įvaizdžio? Tuomet mėgstamą kostiumėlį pagyvinkite blizgaus, slidaus audinio, tarkim šilko arba satino, palaidine, ar metalo spalvos nertiniu  taip atrodysite šventiškai, bet kartu ir neiššaukiančiai.

Ruošiatės naktiniam reidui po miesto barus ir restoranus? Niekas kitas taip nepuošia ir nešildo kaip dirbtiniai kailinukai. Dirbtinis kailis šiuo metu itin madingas. Be to, juo tikrai nepapiktinsite gyvūnų mylėtojų.

Nuotr. Shutterstock

Kaip jau minėjome, elnių ir Kalėdų senelių motyvų aprangoje reikėtų vengti. Gal ir juokingai nuskambės, bet šiuo metu madingos snaigės ir angelai. Tad ieškokite drabužėlių, subtiliai dekoruotų šiais švenčių simboliais.

Nuotr. Shutterstock

Nepamirškite perlų. Man perlų vėrinys  vienas žiemiškiausių aksesuarų. Galima maišyti skirtingų atspalvių ir dydžių perlus bei sluoksniuoti vėrinius. Kuo daugiau, tuo geriau!

Nuotr. Shutterstock

_____________________________________________________________________________________________

KONKURSAS!!!

Laimėkite THE BODY SHOP dovanų rinkinį „Mokyklos vadovėlis – meilė“. Juk svarbu puoselėti ir savo stilių, ir kūną. 

Rinkinį „Meilė“ sudaro: nuostabaus aromato snieguotų spanguolių kūno sviestas (50 ml), dušo želė (60 ml), švelnus ir raminantis lūpų balzamas (20 ml), širdies formos muilas (25 g).

Prizo vertė – 86 Lt / 24.91 Eur


Konkursą laimėjo Ilona Bagdonavičienė. Dėl prizo parašykite mums laišką el. paštu: info@5braskes.lt.