Pirmiausia turite pasirinkti tinkamą makiažo pagrindą. Kai kurie jų net užpildo nežymias raukšleles, apsaugo makiažą nuo nuvarvėjimo. Tiesa, tokią priemonę naudoti kasdien nepatartina  gali užsikimšti poros, bet einant į vakarėlį ji yra tiesiog nepakeičiama. Be kreminės pudros, niekas taip nesuteikia veidui valiūkiškumo kaip rožinių ar persiko atspalvių skaistalai. Žinoma, galite rinktis ir bronzantą, tačiau rusvi atspalviai sendina. Dar reiktų vengti ir blizgių skaitalų  jie išryškina raukšles.

Štai kaip paprastas, kasdienis makiažas gali akimirksniu atjauninti ir pakeisti moterį.

Nuotr. Shutterstock

Nuotr. Shutterstock

Nuotr. Shutterstock

Nuotr. Shutterstock

Nuotr. Shutterstock

Niekam ne paslaptis, kad rankos yra vienos didžiausių moters amžiaus išdavikių. Nepamirškite jų drėkinti ir nepersistenkite su nagų ilgiu. Jeigu jūsų manikiūras bus tvarkingas, o spalvos  neutralios (rožiniai, smėlio atspalviai), rankos atrodys daug dailiau. Be to, nagų lako spalva ne tik išduoda kai kuriuos asmenybės bruožus  paskutinių apklausų duomenimis, moterys, kurios renkasi neutralaus atspalvio nagų laką, aplinkiniams atrodo jaunesnės.

Su amžiumi plaukai darosi silpnesni ir blankesni, todėl nereiktų pamiršti apsilankyti pas kirpėją. Daugelis moterų mano, kad plaukų dažymas kenkia plaukui, tačiau pasirinkus tinkamas priemones efektas jus gali nustebinti. Dažytas plaukas ne tik įgauna daugiau apimties, bet ir labiau žvilga.

Tiesa, nereikėtų persistengti renkantis atspalvį  geriausia būtų nenutolti nuo savo natūralaus atspalvio bei, žinoma, pasirinkti jaunatvišką šukuoseną.

Viena iš jaunystės paslapčių  balta šypsena. Nėra jokios prasmės švaistyti pinigus balinant dantis pas stomatologą  tam yra daugybė natūralių (ar pusiau natūralių) būdų: sumaišykite maistinės sodos šaukštelį su 23 lašeliais vandenilio peroksido, gauta mase gerai ištrinkite dantis, tik nenurykite! Išskalaukite burną drungnu vandeniu.