Struktūriškos formos

Grakštesnį siluetą galite sukurti struktūriškai sukirptais drabužiais. Tokie tarsi naujai sumodeliuoja figūros linkius: atsiranda išraiškingesnė talija, pilvukas atrodo plokštesnis. Skulptūriško silueto suknelės puikiai tiks kasdienai darbo aplinkoje arba tuomet, kai reikės pasipuošti. Taip pat pasimatuokite ir struktūriškas standesnio audinio palaidines, kombinezonus.

Suknelės iš asos.com - Ltd, gamintojų nuotr.

Suknelės iš asos.com - Ltd, gamintojų nuotr.

Suknelės iš asos.com - Ltd, gamintojų nuotr.

Draperijos

Drapiruotos suknelės irgi gali pakoreguoti pilvo zoną. Yra skirtingų drapiravimo būdų, kartais pilvukas slepiamas laisvai krintančiomis klostėmis, kartais persuktomis įžambiomis ar tiesiog platesne drapiruota juosta panašia į diržą po krūtine. Pilvuko maskavimas bus efektyvesnis, jei suknelės iškirptė V formos, tokia akcentuos krūtinės zoną.

Suknelė iš asos.com - Ltd, gamintojo nuotr.

Suknelės iš asos.com - Ltd, gamintojų nuotr.

Liemenuotas švarkas

Liemenuoto klasikinio švarko ir laisvai krintančios palaidinės derinys – idealus duetas pilvuko maskavimui. Griežtesnio kirpimo švarką vilkėkite atsegtą, o palaidinė lai būna lengvo audinio. Kokias spalvas rinktis? Tamsesnis švarkas taliją siaurins, o palaidinė gali būti ne tik vienspalvė (tiek tamsesnė, tiek šviesi), bet ir raštuota.

Švarkas iš asos.com - Ltd, gamintojo nuotr.

Švarkai iš asos.com - Ltd, gamintojų nuotr.

Tinkamas siluetas

Pilvuką paslepia ne tik stačiakampio arba A formos suknelės, bet ir tiesaus silueto palaidinės arba marškiniai (tiek įprasti, tiek ilgesni). Jei vilkite tiesią palaidinę / marškinius, derinkite tiesias ar siauresnes kelnes, pieštuko silueto sijoną, kad viršaus ir apačios siluetai būtų kontrastingi. Dar vienas būdas - vilkėti lengvai krintančią palaidinę ir tik jos priekį užkišti už kelnių ar sijono liemens. Tai sukurs plokštesnio pilvo įspūdį. Dar efektyviau, jei prie tokios aprangos vilkėsite ilgą švarko tipo liemenę, ši siaurins ir ilgins figūrą.

Suknelės iš asos.com - Ltd, gamintojų nuotr.

Drabužiai iš asos.com - Ltd, gamintojų nuotr.