Akys

Bene dažniausiai kritikams užkliūva Kate akys, neva jos per ryškiai apvedamos juodu pieštuku. Tamsus akių makiažas 32 m. kunigaikštienę sendina, žvilgsnis atrodo pavargęs. Juodu pieštuku pabrėžtos akys – bričių pamėgta makiažo detalė, gerbėjai ją teisina sakydami, kad tokį makiažą Kate renkasi, nes šis greitai padaromas ir neblogai atrodo nuotraukose. Vis dėlto K. Middleton galėtų išbandyti ir ne tokį drastišką būdą žvilgsniui išryškinti.

Catherine Middleton

Antakiai

Nors šįmet platesni ryškūs antakiai madingi, dėl savųjų tamsumo Kate ir vėl apkalbama. Grožio kritikai nesižavi paryškintais K. Middleton antakiais, pasak jų, šie netinka švelnių bruožų hercogienei, atrodo per agresyviai. Galbūt taip yra dėl to, jog Kate renkasi ir ryškias akis, ir ryškius antakius, toks derinys suteikia stilingajai Catherine nereikalingo griežtumo.

Catherine Middleton

Skruostai

K. Middleton mėgsta veidui suteikti gyvumo parasuvindama skruostus, tačiau dvejonių kyla dėl pasirinktos spalvos. Hercogienė dažniausiai renkasi rožių atspalvio skaistalus, ne vienas vizažistas yra viešai pasakęs, kad Kate labiau tiktų subtilesnis persikų ar lašišų atspalvis. Neretai Catherine akcentuoja ir skruostikaulius, pabrėždama juos bronzatu, dėl to jai taip pat negailima pastabų – išraiškingų bruožų gražuolė galėtų rinktis švelnesnę spalvinę gamą, kuri išryškintų, o ne užgožtų jos natūralų grožį.

Catherine Middleton