Kiekvieną dieną tiesūs ar garbanoti plaukai greitai pabosta, o vienintelis šukuosenos pokytis  plaukų surišimas į „uodegą" menkai gelbsti.

Skubėdamos ir lėkdamos tikrai neturime laiko „gaminti tortų" ant galvos (ir tai visai ne lygis sėdėti darbe su tokia ševeliūra), tačiau skirti vos porą minučių lengvai šukuosenai pasidaryti galime visos. Siūlome tris paprastas ir greitai pasidaromas šukuosenas.

Pirmoji šukuosena tiks įvairaus ilgio plaukus turinčioms moterims. Laisva pynė virš kaktos atrodo itin romantiškai. Tokią pynę pasidaryti truksi vos porą minučių, o atrodysi lyg princesė su tikra karūna.

Antra šukuosena. Šis šukavimas atrodo itin paprastai, bet ne prastai. Tačiau norėdama išryškinti veido grožį, gali pasidaryti tokią šukuoseną ir jį atidengti. Keli teisingi brūkštelėjimai per plaukus, suimtos sruogos pakaušyje, ir jau atrodai atsinaujinusi.

Trečioji šukuosena ne tik paįvairins tavo stilių, bet ir paslėps nereikalingus trūkumus. Jei skubi ir neturi laiko išsiplauti galvos ar nori paslėpti ataugusias dažytų plaukų šaknis, šukuokis būtent taip.

Vaizdo įrašė pasižiūrėkite, kaip nesudėtinga visas šias šukuosenas pasidaryti.