Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Kita vertus, susitikinėjimas su vyresniu vyru gali būti kaip pasivaikščiojimas ant ištempto lyno. Jei jūs iš skirtingų kartų, galite atrodyti kaip „barakuda“, nepriklausomai nuo to, ar vyrukas turi pinigų, ar ne, ir galite pastebėti, kad kai kurie jūsų draugai mėgsta jus erzinti dėl susitikinėjimo su „PONU arba DĖDULE Jonaičiu“.

Jaunos moters ir beveik dvigubai vyresnio vyro derinys dabar madingas, vis dar žadinantis žmonių fantazijas, ir vos koks žinomesnis ne pirmos jaunystės jaunikis veda dailią piemenaitę, per Lietuvą nusirita diskusijų banga. Bet juk čia nieko naujo. Visame pasaulyje tos pačios tendencijos. 

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Labai malonu gyventi prabangų gyvenimą, bet pinigai nėra svarbiausia“,  teigia 25 metų buvęs Playboy modelis Cathy Schmitz. Ji atskleidžia, kodėl atotrūkio tarp jos ir jos 82 metų milijardierius Richardo Lugnerio visai nėra, 57 metų amžiaus skirtumus juos tik dar stipriau vienija. Dailioji šviesiaplaukė teigia, kad jie susituokė iš meilės, bet neslėpė, jog kasdien nervinasi dėl piktų žmonių kalbų ir pavydo. Jos sutuoktiniui tai jau penktasis bandymas sukurti šeimyninę harmoniją, jis vienoje vokiečių laidoje tvirtino, kad atrasti santuokinę palaimą labai sunku, bet jis pasiryžęs įveikti šį sunkų kelią. 

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Austrijos milijardierius Richard Lugner, kuris kažkada sumokėjo pusę milijono dolerių, kad televizijos realybės projekto žvaigždė Kim Kardashian eitų su juo į pasimatymą, tikslingai siekė savo tikslo  rasti  jauną, žavią ir į anūkes tinkančią nuotaką. Šalia senolio jau nuo 2014-ųjų vasario mėnesio šalia sukiojosi įspūdingų kūno formų Cathy Schmitz. Pavyduoliai manė, kad tai tik trumpas romanas, o porelė visiems įrodė, jog yra pasiryžę kartu praleisti visą gyvenimą. 2014-ųjų rugpjūčio mėnesį jie iškilmingai susituokė.

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Vos 25 metų mergina teigia, kad milijonierius yra puikus mokytojas. Jo šeimyninė patirtis iš keturių ankstesnių santuokų yra santuokos pamatas, mat jis visada žino, kaip spręsti konfliktus ir išlaiko ramybę. Viskas būtų idealu, bet Cathy Schmitz teigia, kad dėl šios besąlygiškai nuoširdžios meilės jai tenka labai daug paaukoti. Ji prarado ne vieną draugę, atsisakė bendrauti su pavyduoliais giminaičiais, nuolat turi klausytis pamokymų, kad su mylimuoju susidėjo tik dėl jo turtų. 

O blogiausia tai, kad Richardas viešai yra prasitaręs, jog jo neapleidžia baimė dėl žmonos kėslų. Ech, ar nesunkus šios gražuolės likimas?

Jeigu tai ne meilė, atsitiks visa tai, ką prognozuoja brandaus vyro ir dvigubai jaunesnės moters porų kritikai. Jie išsiderins dvasiškai ir fiziškai, vienas kitam nusibos ir prieis savotišką santykių aklagatvį. O jeigu tai meilė, ką gi, niekas negali būti tikras, kad ir ji vieną dieną neišblės – taip, kaip negali būti tikras ir dėl panašaus amžiaus poras ištinkančios meilės.