Tiesūs it stygos. Pavasarį itin džiaugtis galės tos, kurių plaukai krinta tiesiomis sruogomis, o susukti į garbanas per kelias valandas vėl išsitiesina. Tiesūs plaukai – 2014 m. topas. Tokia šukuosena kuria liukso, prabangos įspūdį.

''Burberry''

Tačiau plaukai turėtų būti išpuoselėti, tad jais reikia tinkamai pasirūpinti. Įsigyk giliai valančio šampūno, kuris pašalins nešvarumus, neįveikiamus paprastiems šampūnams. Naudok stiprinantį ir augimą skatinantį arganų aliejų, po galvos trinkimo nepamiršk balzamo, kuris pamaitintų plaukus ir suteiktų jiems gyvybingo žvilgesio. Jei tavo plaukai banguoti, prieš tiesindama juos, būtinai pasirūpink nuo karščio apsaugančiomis priemonėmis.

''Christopher Kane''

''Chloe''

Plaukų aksesuarai. Ir tiesiaplaukėms, ir garbanėms pavasariop dizaineriai siūlo puošti plaukus įvairiausiais aksesuarais: lankeliais, kaspinais, gėlėmis, plaukų juostelėmis ar sagėmis. Bohemiškas stilius 2014 m. vyrauja ne vienų mados namų kūryboje, taigi, atsainiai susegusi plaukus, padabink juos dirbtine gėlyte ar savo kurta puošmena.

''Dolce & Gabbana''

''Dolce & Gabbana''

''Anna Sui''

''Valentino''

Pynės ir kasos. Šįmet iš tendencijų nesitraukia ir pastaruoju metu išpopuliarėję pynimai. Su kiekvienu sezonu jie tampa vis išradingesni. Garsioji Julijos Tymošenko kasa transformavosi į netvarkingą karūną, o mokinukių kasytės – į iš smulkių sruogelių pintas atsainias žuvies uodegas. Žvilgtelk į vaizo klipą apačioje ir išmok nesudėtingo, bet efektingo pynimo!

Kate Bosworth

Kate Bosworth

Jennifer Morrison

''Nicole Miller''

Bohemiškos kaselės - vaizdo klipe: