Kitas variantas – nusiaubi visus įmanomus klubus, sutinki ir vienai nakčiai pamilsti atsitiktinius vaikinus, liūdesį skandini visose įmanomose linksmybėse. Kas parodo, kad skausmas jau iškeliavo iš tavo širdies ir tu jau pasiruošusi naujiems santykiams?

Štai 14 ženklų, kurie lyg žalias šviesoforo signalas sako: pirmyn, atsiduok naujai meilei!

1.Tu jautiesi savimi patenkinta

Jei pagaliau mėgaujiesi tuo, kad senieji santykiai liko kažkur užnugaryje, o tu tiesiog esi pusiaukelėje link kažko geresnio, tai ženklas, kad naujai draugystei jau pasiruošei. Daugiau jokių kompleksų ir nepasitikėjimo savimi - laimingos moterys myli kiekvieną savo kūno linkį ir netobulumą. 

2. Tu nebesiblaškai

Tai apima ir kasdienius buitinius darbus (pavyzdžiui, nelakstai išdegusi akių dėl kiekvienos smulkmenos), ir meilės sritį. Jei šiandien tau simpatiškas kaimynas Marius, o poryt jau miršti iš noro nueiti į pasimatymą su bendradarbiu Povilu - nurimk ir dar kurį laiką pabūk vieniša.

3. Tu laiminga būdama vieniša

Jei manai, kad tavo gyvenimo kokybė, išlikimas ir laimės koeficientas priklauso tik nuo antrosios pusės turėjimo (arba neturėjimo), tai reiškia, kad turi permąstyti savo vertybes ir gyvenimo tikslus. Duok sau laiko, viską apgalvok (gal santykiuose darydavai kažkokių didelių klaidų). Meilė dažniausiai ateina tada, kai mažiausiai jos tikimės...

4. Tu neieškai meilės

Desperatiškumas ir karštligiškas antrosios pusės ieškojimas gali duoti labai skaudžių ir nevertingų vaisių. Kas labai intensyviai ieško, dažnai nusivilia, kad aplinkui nėra normalių vyrų, o tie, kurie atrodo patrauklūs ir žavūs - jau užimti. Jei visą laiką akylai neieškai to vienintelio, tai ženklas, kad meilė jau greitai pasieks tavo širdį.

5. Tu nebegalvoji apie savo eksą

Jei kasdien po kelias valandas nebegalvoji apie buvusį mylimąjį, nevartai nuotraukų albumų, kuriuose įamžintos gražiausios jūsų santykių akimirkos, ir nebetikrini jo feisbuko anketos, tai puikus ženklas. Esi atvira naujiems santykiams! Nepamiršk - niekada neverta naujojo draugo lyginti su senuoju - žmonės skirtingi, tad ir jų elgesys skirsis.

6. Tu savimi pasitiki

Po skaudžių skyrybų dažnai sumenksta žmonių savivertė ir pasitikėjimas savimi. Jei ir vėl žinai, kad esi verta daug ir gali kalnus nuversti, tai ženklas, jog meilei pats laikas vėl pasibelsti į tavo širdį. Vyras tave vertins ir gerbs tik tada, jei pati puikiai žinosi, ko esi verta.

7. Tu nejauti nuotaikų svyravimų

Kas kelios valandos besikeičiančios tavo nuotaikos - garsus įspėjimas: pabūk viena, išmok valdytis, sužinok, ko nori iš gyvenimo. Psichiškai stabilūs žmonės drastišku nuotaikų virsmu nepasižymi. Juk nenorėtum savo gyvenimo meilei pasirodyti išprotėjusia ragana? Jei tokia problema tavęs nekamuoja - pradėk dairyti į vyriškos lyties atstovus. 

8. Tau nerūpi, ką mano kiti

Jei spjovei į visuomenės standartus, aplinkinių nuomonę ir nusistovėjusius stereotipus - tu pasiruošusi naujai partnerystei. Pastovus žvalgymasis per petį, visų draugių ir pažįstamų nuomonės klausinėjimas parodo, kad nesi susiformavusi ir savimi pasitikinti asmenybė. O kam tokios gali patikti?

9. Tavo draugai sako, kad tu pasiruošusi naujai meilei

Jei patikimi ir geri draugai tau kartoja, kad atsigavai po skyrybų, išgražėjai, atjaunėjai, spinduliuoji pasitikėjimu - neatmesk jų nuomonės bei pagyrų! Kartais iš šalies viskas matosi daug aiškiau ir geriau.

10. Tau nereikia vyros draugijos, kad būtum linksma

Esi pasiruošusi naujai meilei, jei laisvalaikio leidimas su kitomis moterimis tau yra smagus ir visavertis, mergaičių vakarėliuose neverkšleni dėl nelaimingo gyvenimo, o linksminiesi bei šventi gyvenimą. 

11. Tu turi mėgstamų veiklų ir hobių

Tai rodo, kad nesi prisirišusi prie namų ir besąlygiško siekio visą gyvenimą kurti tik juose. Vyrai žavisi moterimis, kurios yra savarankiškos, gali didžiuotis įdomiomis veiklomis, hobiais ir pan.

12. Tu valdai savo finansus

Tai ne tik reiškia, kad esi finansiškai nepriklausoma, todėl vyras tau reikalingas ne dėl išlaikymo, bet ir sugebėjimą skaičiuoti, paskirstyti bei kaupti savo biudžetą. Jei dar net neįpusėjus mėnesiui tavo kišenėse švilpauja vėjai, nes nesustodama lakstei po drabužių parduotuves, tai įspėja, kad nesugebi savęs kontroliuoti. Koks vyras gerbs tokią pasimetusią ir nesavarankišką moterį?  

13. Tu žinai, ko nori

Esi pasiruošusi naujai meilei, jei manai, kad puikiai susidoroji su savo gyvenimu ir gali už savo veiksmus prisiimti atsakomybę. Svarbu nekaltinti likimo, darbdavio ar buvusio mylimojo dėl savo nesėkmių.

14. Tavo gyvenimas stabilus ir ramus

Moteris, kuri tvirtai rankose laiko savo gyvenimą ir gali savimi pasirūpinti, yra atvira naujiems santykiams. Leisk romantiškiems jausmams pasibelsti į tavo pasveikusią širdį!