LŪPOMS

Dantų šepetėlį galite pamirkyti į vazeliną arba cukrų  priklausomai nuo to, kokio efekto norite –drėkinimo ar šveitimo. Bet merginos man atskleidė dar kelis būdus, kaip galiu panaudoti seną dantų šepetėlį.

MANIKIŪRAS

Jeigu pačios rūpinatės savo rankutėmis ir pėdutėmis, dantų šepetėlis  nepakeičiama priemonė. Nustumdžiusios odeles, nušveiskite nagus dantų šepetėliu  taip atsikratysite negyvos odos.

ŠVEIČIAM RANKAS IR KOJAS

Kol lepinatės vonioje, šepetėliu galite nušveisti alkūnes, kelius ir kulnus  šepetukas yra geriausia priemonė kasdienei šių vietų priežiūrai, nes nėra itin šiurkštus.

VEIDO VALYMAS

Jo šveitimas šepetėliu vertinamas gan kontraversiškai  kai kurių žmonių oda gali būti per plona ar per jautri tokiai procedūrai. Tačiau jei jums tinka, dantų šepetukas, ypač elektrinis gali tapti nepakeičiamas. 

AKTYVINTI KRAUJOTAKĄ

Jei veidas per jautrus, dantų šepetėlį galite panaudoti kaklo ar krūtinės kraujotakos suaktyvinimui. Tik nepamirškite po to gausiai šias sritis gausiai patepti kūno kremu.

PLAUKŲ VALYMUI

Išvalyti plaukus iš šepečių, šukų kartais būna labai sunku. Pasirodo, dantų šepetėlį galima naudoti valyti šepečius, suktukus ir net plaukų džiovintuvus.

ĮAUGĘ PLAUKAI

Jei depiliuojate plaukus, tikriausiai susiduriate su įaugančių plaukų problema. Tai gali išspręs arba pilingas, arba odos šveitimas dantų šepetėliu.

GRAŽŪS ANTAKIAI

Jeigu jūsų antakiai nevaldomi, nebūtina pirkti specialaus šepetėlio. Užtenka dantų šepetuką patepti vazelinu ar kremu ir juo sušukuoti antakius. Tam geriausiai tinka vaikiškas dantų šepetukas.

ŠUKUOSENA

Dantų šepetėlius dažnai naudoja plaukų stilistės, norėdamos sušukuoti nepaklusnius plaukus. Tiesiog papurkšite ant jo standinamosios priemonės ir perbraukite vietą, kurios niekaip nepavyksta sušukuoti.Taip pat juo patogu užkišti išsitaršiusias sruogas.

Nuotr. Shutterstock

ORIGINALUS MANIKIŪRAS

Dantų šepetėliu galima išgauti labai stilingą ir nestandartinį manikiūrą: kol lakas dar neišdžiuvo, nagus perbraukite šepetėliu.

PLAUKŲ DAŽYMAS

Nusprendėte namuose dažyti savo garbanas, bet užmiršote tam skirtą specialų šepetėlį? Nieko tokio, dantų šepetėlis labai puikiai padengia plaukus dažais

VALYTI PAPUOŠALUS

Niekas geriau nenušveis bižuterijos, jei ne dantų pasta ir šepetukas. Visos tos smulkios detalės vėl žibės kaip naujos.

GRINDŲ IR BALDŲ VALYMAS

Jei su šluoste ar šepečiu nepavyksta prieiti prie murzinų, apdulkėjusių grindų ar baldų detalių, griebkite dantų šepetėlį.