1. Pagal protokolą karališkoji Didžiosios Britanijos pora turėtų gyventi Londone, tačiau Kate ir Williamas yra įsikūrę už Londono esančiame Norfolke. Šioje grafystėje Anmerio miestelyje jie turi ištaigingą dvarą.

Reuters/Scanpix nuotr.

2. Hercogienė Catrine nesureikšmina aprangos etiketo. Ji nebijo svarbiuose priėmimuose ir viešuose pasirodymuose tų pačių apdarų vilkėti net po keletą kartų.

Kate Middleton 2014 m., Vida Press nuotr.

Kate Middleton 2016 m., Vida Press nuotr.

3. Karališkoji pora savo vaikais rūpinasi pati. Kartais jiems padeda Kate mama arba vienam vakarui pasamdyta pagalbininkė. Tačiau įprastos nuolatinės auklių palydos greta mažylių - princo George'o ir princesės Charlotte - niekuomet nepamatysi.

Reuters/Scanpix nuotr.

4. Kate ir Williamas aktyviai dalijasi savo šeimos akimirkomis socialiniuose tinkluose - "Twitter" ir "Instagram".

Vida Press nuotr.

5. Princas Williamas buvo vienas retesnių tėčių, kurie po mažylių gimimo išeina tėvystės atostogų. Jis nusprendė aukštas pareigas iškeisti į pagalbą jaunajai mamai namuose.

6. Mažylio princo George'o krikštatėviais tapo ne kilmingi karališkosios šeimos nariai, o geri karališkosios poros draugai.

7. Kate Middleton tapo vyriausia nuotaka Didžiosios Britanijos karališkųjų vestuvių istorijoje. Nors su princu Williamu ji pradėjo draugauti 2003 m., vestuves pora iškėlė tik 2011 m., kai Kate buvo jau 29-erių.

Vida Press nuotr.

8. Pagal protokolą karališkosios šeimos damų nevalia apkabinti, tačiau ir garsenybės, ir princese besižavintys mažyliai Kate buvo apkabinę daugybę kartų. Princesė nė karto nepasimetė ir tokiam poelgiui nė kiek neprieštaravo.

9. Kate Middleton yra pirmoji nekilminga būsimo karaliaus (princas Williamas yra antras eilėje tapti Didžiosios Britanijos karaliumi) sutuoktinė.

10. Prieš tuoktuves Kate Midlleton sumanė pakeisti tradicinę karališkosios santuokos priesaiką į modernesnę.

Vida Press nuotr.

11. Princas Williamas ir Kate sulaužė ilgametes karališkosios šeimos tradicijas - Williamas yra pirmasis karališkosios šeimos vyras stebėjęs savo pirmagimio gimimą.

Vida Press nuotr.

12. Apie savo sužadėtuves Williamas ir Kate neatviravo, šį lemtingą sprendimą Didžiosios Britanijos karalienė Elizabeth II-oji sužinojo likus vos 2 valandoms iki viešo paskelbimo.