O laiko ir progų pasitaiko visur - tereikia jas pastebėti arba joms pasiruošti. Kokia viso to prasmė? Adrenalinas. Geros emocijos. Stipresnis imunitetas. Puikūs prisiminimai. Vaizduotės lavinimas. Ir, žinoma, besąlygiškas mylimojo atsidavimas.

Bent jau mano patirtis byloja, kad tokios dovanos ne tik suartina porą, bet ir atneša jei ne dovanėlę, tai bent puokštę gėlių. Juk vyrui irgi būtina pasijausti geidžiamam, tuomet jis tampa tikras mačo!

Tačiau tikrai ne dėl jų verta išbandyti šias 10 sekso rūšių, kurių sąrašą sudarėme:

1) Seksas - siurprizas. Nueikite į savo mylimojo darbą arba pasikvieskite jį susitikti nuošalioje vietoje mūvėdama TIK prisegamas kojines ir lietpaltį.

2) Krepšinio seksas. Jūsų ar jo mėgstama komanda laimėjo varžybas? Sakykite, koks gali būti geresnis būdas švęsti negu rungtynės lovoje?

3) Dainos tekstas. Tiesiog tirpstate žiūrėdama naujausią Beyonce vaizdo klipą ar klausydamasi saksofono variacijų? Kodėl gi vienam vakarui nepaspausti mygtuko "repeat" ir neleisti savo kūnui tapti instrumentu JO rankose?

4) Pirmadienio seksas. Puikiausia priežastis pabusti ir pradėti naują savaitę - karštos glamonės. Jeigu jas perkelsite į dušą, turėsite dar stipresnį argumentą išsiristi iš lovos.

5) Streso seksas. Skauda galvą? Nepavyko prezentacija? Kodėl nesumažinus įtampos ir kraujo nepapildžius laimės hormonais - endorfinais? Produktyvumas garantuotas!

6) Sijono seksas. Sijonas traukia vyrų akis ne tik dėl atidengtų kojų, bet ir dėl paprastesnio priėjimo. Kodėl tuo nepasinaudojus ir neparašius savo mylimajam žinutės: "Šiandien aš vilkiu sijoną".

7) Išsiskyrimo seksas. Kad nebūtų gaila kartu praleisto laiko. Kad nebūtų sudeginti visi tiltai...

8) Susitaikymo seksas. Viena geriausių ir karščiausių sekso rūšių. Ir, pripažinkite, nėra geresnės vietos užkasti karo kirviui už lovą.

9) Mankštos seksas. Praleidote rytinę jogos treniruotę arba patingėjote bėgti krosą? Ne bėda - visuomet kalorijas sudeginti galite mylimojo glėbyje.

10) Priešpiečių seksas. Nežinote, ką norite valgyti pietums? Gal tuomet juos iškeiskite į karštą pasimatymą su antrąja puse?