Štai 10 dalykų, kurie vyrams paglosto širdį, o jums laimi papildomų taškų jo akyse. Tobulybių nėra, bet, panašu, moteriškoji lytis su savo gudrybėmis link to artėja.

1. Nepamirškite paglostyti jo savimeilę. Nereikia to daryti kasdien, nes atrodys, kad tuščiai pataikauji. Tačiau retsykiais jam primink, koks jis stiprus, tau patrauklus, protingas. Tegul vyras jaučiasi svarbus ir žino, kaip tu juo žaviesi.

2. Daugeliui vyrų seksas yra gyvybiškai svarbus. Jei jūsų miegamąjį įslinko rutina, vykite ją lauk. Sekso žaisliukai ir naujos vietos, kuriose galėtumėte pasimylėti, sustiprins pojūčius ir suteiks jam labai daug laimės.

3. Leiskite jam kalbėti. Vyrų kantrybė nėra auksinė, todėl nuolatinis tavo pliurpimas jį siaubingai erzina. Geriau jo pati paklausinėkite: kaip sekėsi darbe, ką valgė pietums, kaip jaučiasi ir t.t. Visos temos yra geros, ypač tos, kurios susijusios su vaikyste, smagiais jo  prisiminimais.

4. Vyrams reikia savo erdvės. Jokiu būdu neįsprauskite jo į kampą, nes iš jo jis gali greitai pabėgti. Neprieštaraukite jo laisvalaikiui su draugais (aišku, jei jis padorus ir neprieštarauja jūsų vertybėms). Juk ir tu kartais nori išlėkti pasiausti tik su moterimis.

5. Nebijokite demonstruoti savo meilę. Apkabinimai, bučiniai, glamonės – fizinis kontaktas jam labai svarbus. Ir tai nebūtinai seksas, o mieli prisiglaudimai, patampymai už nosies ir bučinukai į nosį.

6. Negailėk staigmenų. Vyrams labai gera žinoti, kad tu juo rūpiniesi. Pavyzdžiui, jei jis mėgsta kažkokį patiekalą – pagaminkite jį, jei mėgsta žiūrėti filmus – nupirkite bilietą. Jis negali vienas tempti gėlių į namus, būtinas abipusis dėmesys.

7. Neslėpkite dėkingumo, o aiškiai ir smagiai jį visada išreikšite. Vyras turi jaustis išdidžiai, nes jums kažką padėjo. Tai gali būti ir paprastas indų išplovimas, bet jam tikrai verta pasakyti AČIŪ.

8. Jei vyksta konfliktas tarp tavo mylimojo ir kito žmogaus, visada jį palaikyk (net jei jis nėra teisus). Jis jausis laimingas, nes žinos – tu jį morališkai labai stipriai palaikai.

9. Būkite optimistiškos ir  linksmos, nes tokios moterys vyrams labiausiai patinka.

10. Puoškitės, ruoškitės ir visada žaviai atrodykite. Vyrai labai vertina moteris, kurios visada gera atrodo, yra pasitempusios ir žavios. Kartas nuo karto apsilankykite drabužių parduotuvės ir keiskite savo garderobą. O jeigu tai seksualūs apatiniai – vyras tiesiog sprogs iš laimės.