Kokiais neapgalvotais sprendimais save sendiname? Ką galime padaryti, kad minimaliomis pastangomis nusimestume visai nereikalingą metų naštą, kuri neatitinka mūsų biologinio amžiaus?

Daugelis grožio ekspertų vieningai sutaria, kad bene didžiausios stiliaus klaidos susijusios su mažu dėmesiu savo išvaizdai. Pavyzdžiui, bet kurią moterį labai pasendins žili plaukai. Juos būtinai reikia reguliariai dažyti  juk žili plaukai niekada neleis atrodyti jaunai. Dar viena klaida, taip pat susijusi su menku dėmesiu sau, – raukšlėtas kaklas. Kaklo oda yra labai plona, todėl ji yra ypatingai linkusi senti prieš laiką. Nepamirškite kasdien jo patepti kremu  tai būtina grožio procedūra.

Kitos moterys daro ne vieną stiliaus klaidą, nes persistengia. Šiuo atveju galioja taisyklė: mažiau kartais yra daugiau. Užtenka pažvelgti į mūsų garsenybes, kurios dievina dirbtinį įdegį, kad akivaizdžiai tuo įsitikintumėme. Ką daryti? Nepamirškite, kad visur turi būti saikas. Rudas moters įdegis labai seksualu (ypač vasarą), tačiau persistengus atrodo tiesiog baisiai.

Dėmesį traukia (blogąja prasme) tos damos, kurios niekaip nesusitaiko su bėgančiu laiku. Tarsi užsikonservuoja paauglystėje ir nė krust iš ten. Kai kurios būdamos 40-ties nesiruošia atsisakyti trumpų sijonų. Jos mano, kad ilgi sijonai  sendina! Tačiau, brangiosios, ar neatrodote juokingai? 

Mūsų stilistė Gražina šį kartą pateikia 10 didžiausių stiliaus klaidų, kurias daro moterys. Žiūrim, mokomės ir pasitaisom (jei to reikia).