Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

1) Švelnus makiažas. Pasirodo, dauguma vaikinų nesidžiaugia makiažo sluoksniais, kuriems mes, moterys, išleidžiame begalę šlamančiųjų (ir laiko!). Kiek įmanydamos sumažinkite sunaudojamos dekoratyvinės kosmetikos kiekį, vis tiek vieną dieną jis pamatys jus nepasidažiusią, tegul pratinasi (juokauju).

2) Skambučiai su burbuliukais. Po vienos kitos taurės su draugėmis jūsų varžymasis sumažėja, o tai reiškia, kad esate linkusi atvirauti ir mėtytis ne visai padoriomis užuominomis.

3) Karšti siurprizai. Atsiųskite atsitiktinę seksualią fotografiją jam į telefoną. Nieko rizikingo, tiesiog kažką šiek tiek provokuojančio (pavyzdžiui, prisegamomis kojinėmis aptemptas kojas ar pakabutį, įsitaisiusį tarpelyje tarp krūtinės).

4) Kai flirtuojate (tačiau nesielgiate nepadoriai). Apsirenkite šiek tiek atviriau negu įprastai, tačiau nepersistenkite – niekam neįdomi vulgari, krūtinę išvertusi poniutė.

Nuotr. Shutterstock

5) Pilvukas. Tai prieštarauja viskam, kas rašoma daugelyje žurnalų apie tai, kas yra patrauklu ar seksualu, tačiau vaikinams paprastai patinka pilvukas (ne ryškus presas, o apvalus pilvukas į kurį vos vos sminga pirštai... kaip zefyras). Kodėl? Pasąmoninis troškimas suteikti gyvybę. Kuo apvalesnė yra moteris, tuo didesnė tikimybė, kad ji gali pagimdyti vaikus.

6) Sąmojis. Vaikinai mėgsta bendrauti su mergina, kuri yra protinga ir turi humoro jausmą. Juk kai būsite seni ir nieko nedaugiau nebegalėsite... visuomet galėsite juoktis, ar ne?

7) Jei mokate elgtis su vaikais. Dauguma vaikinų mėgsta stebėti savo merginą, žaidžiančią su sūnėnais ir dukterėčiomis. Tai parodo, kad ji yra gera, kantri ir rūpestinga.

8) Kai nebijote apsikvailinti. Nieko tokio, jei anekdoto kulminaciją suprasite neteisingai ar eilinį kartą per žioplumą apsipylėte kava. Juk tuomet, kai mes kažko nežinome ar kažkas nepavyksta... taip ir norisi mus globoti. Dauguma vyrų mano, kad tai yra žavinga.

9) Seksualūs elektroniniai laiškai. Nieko pernelyg gašlaus, tiesiog kažkas, kas parodytų jam, kad jūs apie jį galvojate. Tačiau būkite atsargi ir nenusiųskite to jam į darbinį elektroninį paštą.

10) Komplimentai. Pasakykite jam, kad jus žavi keisti jo įpročiai ar išvaizdos detalės, kuriuos jis laiko trūkumais. Nes taip ir yra. Vaikinai, kaip ir merginos, kartais šiek tiek gėdinasi savo keistenybių.