Tačiau mūsų pasąmonė drugelius simbolizuoja įvairiais būdais. Ji analizuoja jų spalvas, formas ir kompozicijas mums nesuvokiant, ką tai reiškia.

„Bright Side“ sukūrė smagų asmenybės testą, kad sužinotumėte, koks žmogus esate pagal pasirinktą drugelį.

Drugeliai Bright Side pav.

1. Esate jautrus ir sąžiningas

Jei pasirinkote šį gražuolį, vadinasi, esate jautrus, sąžiningas ir labai romantiškas.

Daugeliui žmonių, net ir tiems, kurių nepažįstate, rodote daug užuojautos, nes nuolat atsiduriate kitų žmonių vietoje. Esate labai emocionalus ir visada rūpinatės kitų žmonių poreikiais ir jausmais – taip stipriai, kad kartais pamirštate savo jausmus.

Padėti kitiems žmonėms yra jūsų prigimtis, todėl tuoj pat skubate kam nors į pagalbą.

Drugelis Fotolia

Tačiau pirmiausia visada turėtumėte pasirūpinti savimi, nes dalytis savo jausmais jums sunku. Ne todėl, kad nenorite, bet todėl, kad jaučiate, jog užkraunate naštą kitiems.

Visada turėtumėte nepamiršti, kad jūsų problemos yra tokios pat svarbios kaip ir kitų žmonių problemos, todėl turėtumėte elgtis su savimi taip pat gražiai ir maloniai, kaip ir su kitais.

2. Jūs esate taikus

Jei pasirinkote šį drugelį, tai reiškia, kad esate taikus ir harmoningas žmogus.

Labai ramaus charakterio asmenybė. Vienas žodis, galintis jus apibūdinti, yra pusiausvyra, ir jūs stengiatės ją taikyti kiekviename savo gyvenimo aspekte.

Tikite, kad išlaikyti pusiausvyrą tarp asmeninio ir profesinio gyvenimo idealiai tinka jūsų psichinei sveikatai. Esate giliai įsitikinęs, kad tobula pusiausvyra yra raktas į laimę.

Drugelis Fotolia

Susidūrę su nemalonia situacija galite lengvai supanikuoti ir gana lengvai prarandate tikėjimą, iš tikrųjų to nepripažindami.

Aplinkiniai to nelabai mato, nes jūs mieliau slepiate savo jausmus ir atsiribojate, kol nesusitvarkysite su savo problemomis.

3. Esate kūrybinga siela

Esate iš tų žmonių, kurie visame kame įžvelgia grožį.

Nors daugelis žmonių gali matyti tik gėlę, jūs joje įžvelgiate visą visatą. Mėgstate viską analizuoti net tada, kai to daryti nereikia.

Daiktų analizavimas yra jūsų būdas suprasti gyvenimą. Dėl to taip pat esate labai logiškas žmogus ir dauguma žmonių laiko jus labai brandžiu.

Drugelis Fotolia

Darbe mėgstate tobulumą ir mieliau praleidžiate terminą, nei laiku pristatote ką nors vidutiniško.

Dėl to galite tapti darboholiku, tačiau tai jums netrukdo, nes mylite tai, ką darote darbe. Džiaugsmą randate mažuose dalykuose, kurie jums reiškia visą pasaulį, ir stengiatės tai parodyti kitiems, kurie stengiasi jus suprasti.

4. Esate ambicingas

Mokykloje žmonės tave apibūdindavo kaip žmogų, kuris bus sėkmingiausias.

Nebūtinai tas, kuris taptų milijonieriumi, bet tas, kuris yra ambicingas, organizuotas ir pasiekia savo tikslus.

Tikite, kad turite tikslą, esate nusiteikęs jį rasti ir puikiai jį įgyvendinti, nes tai apibrėžia jūsų asmenybę.

Nemėgstate tinginystės ir save siejate su darbščiais žmonėmis, nes būtent su jais galite būti susiję. Jums patinka jaustis saugiai ir dėl to kartais bijote nesėkmių.

Drugelis Fotolia

Nesėkmė yra didžiausia jūsų baimė, tačiau dirbdami visada įrodote sau, kad esate vienu žingsniu arčiau savo tikslo.

Kartais asmeninį gyvenimą paliekate nuošalyje, bet mintyse greitai pasijuntate kaltas ir stengiatės tai ištaisyti mylimiems žmonėms, kai tik tai suprantate.

Taip yra todėl, kad esate giliai įsitikinęs, jog savo sėkme galite dalytis tik tada, kai šalia jūsų yra mylimi žmonės.

5. Esate entuziastingas

Jei pasirinkote šį drugelį, vadinasi, esate burbuliuojanti ir entuziastinga asmenybė.

Visame, ką darote, randate džiaugsmo ir kiekvienoje situacijoje visada įžvelgiate šviesiąją pusę.

Jūsų svajonė ir gyvenimo tikslas – sukaupti kuo daugiau patirties, nes tikite, kad tai yra tikroji gyvenimo prasmė.

Viena didžiausių jūsų baimių yra nuobodulys.

Drugelis Fotolia

Tikite, kad nuobodulys yra psichinis kalėjimas, o būti įkalintam tokioje vietoje, kai visas pasaulis laukia, kol jį atrasite, yra blogiausia, kas jums gali nutikti, nes gyvenimas yra toks mažas ir gražus.

Nors jums pavyksta viską atlikti tinkamu laiku, dažniausiai jums sunkiai sekasi laikytis terminų.

Stengiatės atlikti daugybę dalykų vienu metu, todėl prarandate koncentraciją ir galiausiai nesate produktyvus, nes jūsų entuziazmas trukdo.

Kadangi tai yra didžiulė jūsų charakterio dalis, išsiskiriate, todėl turėtumėte tai priimti, o ne stengtis tai pakeisti.

6. Esate logiškai mąstantis žmogus

Jei pasirinkote šį gražų drugelį, vadinasi, esate labai logiškas ir išmintingas žmogus.

Aplinkiniai visada kreipiasi į tave dėl sąžiningo ir konstruktyvaus patarimo ar kritikos, nes moki atskirti savo emocijas nuo situacijos.

Drugelis Fotolia

Neleidžiate sau emociškai įsitraukti į jokius incidentus, nes tikite, kad tai neleis jums pamatyti, kas teisinga, o kas ne.

Be to, jums svarbiausia moralė. Visada stengiatės elgtis teisingai, nes švari sąmonė yra vienas iš dalykų, kuriuos labiausiai vertinate.