Iš pradžių pašalinkite blogo kvapo automobilyje priežastį. Nesistenkite jo užgožti kitais kvapais! Automobilio saloną galite kvėpinti sintetiniais kvepalais, tačiau kartais jų kvapas būna per stiprus ar erzinantis. Natūralūs kvapai – pakankamai švelnūs žmogaus uoslei, bet pakankamai stiprūs, kad jaustųsi automobilio salone.

Pristatome penkias priemones, kurios gali pagerinti kvapus jūsų automobilyje.

Baltasis actas su vandeniu
Actas

Norėdami atsikratyti blogo kvapo papurkškite iš buteliuko, kuriame sumaišytos trys dalys baltojo acto ir viena dalis vandens, rašo rd.com.

Vonios druskos
Vonios druska

Į arbatos koštuvėlį įberkite kvapiųjų vonios druskų ir padėkite į automobilio daiktinę. Kiekvieną kartą, norėdami pasiimti pirštines ar žemėlapį, pajusite švelnų aromatinių druskų dvelksmą.

Žvakės
Žvakės

 Į puodelio laikiklio dugną įmeskite nedidelę, plokščią, mėgstamo kvapo žvakutę. Į laikiklį įstačius šiltą puodelį kvapas pasklis visame automobilyje.

Kvapiosios žolelės
Žolelės

Norėdami atsikratyti blogų kvapų, ant galinės sėdynės patieskite laikraštį ir paberkite ant jo kvapiųjų žolelių, pavyzdžiui, baziliko. Uždarykite langus ir dureles, kad žolelės panaikintų nemalonius kvapus.

Citrina
Citrina

Ant automobilių kilimėlių užlašinkite porą lašų citrinos ar eukalipto eterinio aliejaus. Natūralus eterinio aliejaus kvapas laikysis iki kelių savaičių.