Pastebėjo tik kai nusičiaudėjo

Bretė Ingram, 29 metų mergina iš Dalaso, „Tik Tok“ platformoje pasidalino įrašu, kaip Kalėdų eglutėje savo pačios namuose aptiko oposumą. Jis buvo pastebėtas po to, kai nusičiaudėjo.

Moteris sakė, kad Kalėdų eglutėje pamačiusi gyvūną labai išsigando ir neįsivaizduoja, kaip jis pateko į namus ir užlipo į medį, nes ji nepalieka atidarytų durų. Teksasietė bandė gyvūną išimti, tačiau sakė, kad jis nesileidžia ir ji nežinanti ką daryti. Eglutė, kaip teigiama, buvo dirbtinė.

Vaizdo įrašas, kuriame ji pasidalijo savo išgąsčiu, gretai tapo virusinis.

Kalbėdama su Today.com moteris sakė, kad pirmą kartą apie įsibrovėlį žinduolį sužinojo išgirdusi silpną nusičiaudėjimą, tačiau tuomet pamanė, kad tai buvo vienas iš jos auginamų gyvūnų. B. Ingram laiko tris išgelbėtus šunis, katę, du pitonus ir barzdotąjį drakoną.

Praėjus kelioms minutėms čiaudulys pasikartojo, taigi moteris suprato, kad eglutėje kažkas yra. „Mano pirma mintis buvo, kad tai yra kačiukas, žiurkė ar kažkas panašaus. Pradėjau žvalgytis aplinkui, o kai pažvelgiau į kairę, kur buvo medis, pamačiau tikrai ilgą, riebią, pliką uodegą.

Sustojau, pažvelgiau aukštyn ir pamačiau labai didelį, suaugusį oposumą“, – sakė ji Today.com.

„Bandžiau jį truputį traukti, bet jis tiesiog nesileido ištraukiamas“, – pridūrė ji.

Moteris spėjo, kad oposumas į medį, kuris stovėjo jau 10 dienų, įlipo kažkuriuo metu, kai ji išleido vieną iš kitų gyvūnų: „Jis bent porą naktų buvo mano namuose.“

Ji kreipėsi pagalbos į vietos laukinių gyvūnų ekspertą, kuris patarė ką daryti telefonu. Galiausiai B. Ingram pavyko iš medžio ištraukti oposumą, kuris, kaip ji sako, buvo maždaug jos katės dydžio.

„Pasakiau jam, kaip jis smirdi, – sakė ji, pažymėdama, kad per jų grumtynes jis tikriausiai išskyrė gynybinį kvapą. – O tada išleidau jį į lauką“.

Manė, kad pliušinis

Tai tikrai ne vienintelė istorija, kai žmonės Kalėdų medelyje aptinka netikėtų lankytojų. Štai šeima iš Kentukio nustebo sužinojusi, kad jų namuose Kalėdų eglutėje keturias dienas nepastebimai gyveno paukštis.

Namų savininkė Michelle White pasakojo WDKY, kad ji ir jos šeima parsinešė gyvą eglutę į savo namus ir net neįtarė, kad joje gyvena pelėdžiukas, kol kilimų valytojas, dirbantis jų namuose, nepastebėjo gyvūno.

Pasak jo, pelėda tiesiog sėdėjo ant apatinės šakos. „Ji įlindo į medį giliau. Man prireikė kelių minučių, kol ją suradau“, – pridūrė darbuotojas.

Kalbėdama su WDKY apie slapta jos namuose gyvenantį paukštį, M. White sakė: „Buvau šokiruota. Turiu tris šunis, šiuo kambariu naudojamės nuolat – žiūrime televizorių, čia yra virtuvė. Nebuvo jokių požymių.“

Ji pati apie paukštį sužinojo po to, kai valytojas atsiuntė nuotrauką, kurioje jis laiko gyvūną. Moteris tikina pamaniusi, kad jis į eglutę įdėjo pliušinį žaislą.

Galiausiai valytojas paleido pelėdą atgal į laisvę, o M. White sakė, kad planuoja numegzti paukštį primenantį papuošimą ir pakabinti jį ant savo eglutės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją