Viską daro paprastai

Visgi pats vyras tikino, kad nedrįstų savęs laikyti verslininku, kadangi neužsiima pramonine kosmetikos gamyba.

„Savęs net nevadintume verslo atstovais, tai tik amatas. Amatininkai negali prigaminti savo rankomis produkcijos parduotuvių tinklui. Tai jau serijinė pramoninė gamyba, tokios produkcijos konkurencija didžiulė. Nedidelei rinkai užtenka ir provincijos kaip Šiaulių“, - atviravo pašnekovas.

Natūralios kosmetikos puoselėtojo nuomone, pirkėjus jie stengiasi sužavėti kosmetikos paprastumu, bet tikrai ne prastumu.

„Neapkrauname produkto nereikalingais ingridientais. Negaminame produkto dėl produkto, t.y. gražiai įpakuoto, puraus, kvepiančio ir panašiai. Gaminiai skirti odai, ir jai pirmiausi jie turi patikti“, - teigė pašnekovas.

Natūrali kosmetika sudaro nekokį įvaizdį

N. Nasavičius tikino, kad galima nusipirkti nuostabiai atrodantį veido kremą, tačiau jei jis nepatiks jūsų odai, jis greičiausiai stovės spintelėje, o galiausiai atsidurs ir šiukšliadėžėje.

„Matote, ekologiška, tai nebūtinai natūrali. Ekologiškoje kosmetikoje dalis sudedamųjų dalių yra auginamos be cheminių medžiagų, pesticidų, t.y. laikantis ekologiškos gamybos principų. Šios sudedamosios dalys turi kokybę patvirtinančius kokybės sertifikatus. Tačiau šalia jų gali būti įvairių kosmetinių priedų, tokių kaip mineraliniai aliejai, parafinas, parabenai ar sintetiniai kvapai“, - savo pastebėjimus dėste verslininkas.

Natūrali kosmetika – tai tik iš natūralių, augalinės arba gyvulinės kilmės ingridientų, joje nėra jokių sintetinių priedų. Tačiau tokia kosmetika neturi ekologinio sertifikato.

Ateities perspektyvos

Pašnekovo nuomone, natūrali ar ekologiška kosmetika ir toliau nepraras savo populiarumo, nes žmonės vis labiau suvokia natūralumo vertę, ieško ekologiškesnio, natūralesnio maisto, tos pačios kosmetikos, net būsto, gyvenamosios vietos, ekologiškumas tampa reikšmingas.
N. Nasavičius
Gaminiai skirti odai, ir jai pirmiausi jie turi patikti.

„Žmonės, kurie naudoja pramoninę kosmetiką, susidūrę su natūralia, jaučia kvapo trūkumą, spalvingos pakuotės trūkumą. Bet pabandžius, juk tai produktas ne dėl jų akių, o dėl – odos, viskas pasikeičia“, - patvirtino N. Nasavičius.

Visą laidos įrašą galite išgirsti ČIA.