„Pasikviesk draugų, pasiimk kavos ir per tris savaites smagiai užsidirbk 3000 litų puikioms vasaros atostogoms“, - skelbiama pasiūlyme.

Vieninteliai skelbime nurodomi reikalavimai pretenduojantiems į darbo vietą - atsakingumas, gebėjimas džiaugtis gyvenimu, bendrauti su žmonėmis, aktyvus naudojimasis socialiniais tinklais, domėjimasis naujausiomis technologijomis.

Anot vejos priežiūros specialistų, skelbime minimas robotas vejapjovė esą beveik visiškai nereikalauja žmogaus priežiūros, todėl pagal šį darbo skelbimą dirbsiantis žmogus atlygį gaus tiesiog už buvimą gryname ore.

Patogiu gultu ir grotuve skambančia muzika skelbime vilioja ir smagiausią vasaros darbą siūlo aplinkos priežiūros technikos įmonė kartu su Vilniaus miesto savivaldybe. Panašūs projektai jau sulaukė didelio pasisekimo kitose Europos šalyse. Savo gyvenimo aprašymus kandidatai į darbo vietą kviečiami siųsti iki gegužės 6 dienos elektroninio pašto adresu smagiausias.vasaros.darbas@cvonline.lt. Darbą pradėti planuojama jau nuo gegužės 13 dienos.