Drama įvyko MalaMala privačiame žvėrinčiaus rezervate Pietų Afrikoje, kai ištroškusių liūtų pora priėjo prie vandens telkinio. Netrukus jie sužinojo, kad čia nėra laukiami. Vandens telkinyje gyvenantis vėžlys nusprendė savo vandeniu nesidalinti ir liūtų porą išprašyti. Įrašas apie plėšrūnų nepabūgusį vėžliuką masiškai išplito internete.

Liūtas

Neįprastą įvykį užfiksavo fotografas ir safario gidas Reggi Barreto. Tinklalapyje „Latestsightings.com“ jis sakė: „Aš žinojau, kad liūtai ieškos geriamo vandens, ir mes buvome atsidūrę puikioje vietoje, kur mums patiko saulės šviesa. Buvome pasirengę juos pamatyti, tačiau tikrai nesitikėjome to, kas įvyko vėliau.“

Liūtė

Nors tūkstančius kartų didesni, susidūrę su labai drąsiu vėžliu, abu liūtai kiek sutriko. Mažylio atkaklumas ilgainiui pasiteisino, tačiau abu liūtai jau buvo spėję atsigerti.

Netikėta gamtos scena nustebino visus, net ir fotografą R. Barreto. „Tai buvo nepaprastai retas vaizdas, kurį teko filmuoti“, - sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)