Penktadienis padovanojo itin šviesią rudens dieną, o sinoptikai žada, kad daugiau šilumos sulauksime ir savaitgalį. Tiesa, lietaus taip pat neišvengsime. Penktadienio dieną aukščiausia temperatūra sieks 10–15 laipsnių šilumos, šilčiausia bus Užnemunėje ir pietų Žemaitijoje.

Šeštadienį iš vakarų priartės žemesnio slėgio sritis, padaugės debesų. Naktį daugiausia vakariniuose ir centriniuose, dieną daugelyje rajonų, trumpai palis, vyraus nedidelis lietus. Dieną rytinėje ir šiaurinėje šalies dalyje oras sušils iki 11–14 laipsnių, o pietvakariniuose rajonuose termometrai kils iki 15–16, kai kur ir iki 17 laipsnių šilumos.

O štai sekmadienį per mūsų kraštą slinks atmosferos frontai, kurie į daugelį šalies vietovių atneš lietaus. Temperatūra naktį svyruos tarp 6–11 laipsnių šilumos, o dieną įšils iki 12–17 laipsnių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją