Apdaila

Absoliučiai realu žiemą klijuoti sienų apmušalus, dažyti sienas ar sudėti grindis, ypač turint omenyje faktą, kad esant žemai temperatūrai lengviau ištverti dažų kvapą.

Žiemą kuo puikiausiai galima ir gruntuoti, dažyti lubas. Na o kad medžiagos greičiau išdžiūtų, įjunkite šildytuvą.

Baldų restauravimas

Baldus restauruoti ar surinkti apskritai labai patogu žiemą – juk pavasarį ir rudenį, kai šildymas jau išjungtas, o oro temperatūra lauke dar vėsoka, baldams kenks drėgmės perteklius ore. Žiemą šildymas į naudą mediniams baldams.

Elektros darbai

Nesvarbu, kokius darbus atliekate – keičiate kištukinius lizdus ar išvedžiojate laidus – oro sąlygos šiems darbams viduje nė kiek neturi įtakos. Kas kita – su elektra susiję darbai lauke: minkšti laidai šaltyje tiesiog sukietės.

Darbai, kurių neverta dirbti žiemą

Pirmiausia į galvą ateina radiatorių keitimas. Juos tikrai patartina pakeisti vasarą, kai išjungtas šildymas.

Kitas žiemai absoliučiai netinkamas darbas – langų keitimas. Galbūt žiemą juos keisti pigiau, tačiau esant žemiau tam tikros temperatūros langai tiesiog nekeičiami.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)