Kad ir kaip prižiūrėtumėme savo būstą, ir jo sienos, ir daiktai namuose nėra amžini. Anksčiau ar vėliau atsiranda defektų, kuriuos norime greitai ir pigiai patys susitvarkyti. Šiame 11 metus skaičiuojančiame name jo šeimininkams ramybės neduoda skilusi siena, išlūžęs spintelės stalčius ir nuskilusios grindys.
Kaip išspręsti minėtas problemas, laidoje „Meistro dienoraštis“ rodo ir aiškina auksarankis meistras Ramūnas.

Namo savininkams ramybės neduoda įskilusios grindys. Name išklotas laminatas. Meistro Ramūno teigimu, laminatas yra puiki apdailos medžiaga, kuria nebrangiai ir dailiai galima įsirengti grindis.

Nuėmęs pirmąją lentą, meistras pastebėjo, kad nuskilti grindys galėjo ne dėl savo kokybės, bet dėl jų sudėjimo.

„Lentelės „vaikšto“ dėl to, kad apačioje blogai sudėtas pagrindas. Paklotai turi būti sudėti idealiai, nes kitaip, minant grindis, jis pats savaime vaikšto, atsiranda galimybė grindims „sėsti“ ir po to sėda grindys. <...> Tarp plytelių ir laminato reikėtų palikti nuo pusės iki vieno centimetro tarpą“, – paaiškina Ramūnas.

Kaip meistras Ramūnas ištaisė rastus defektus ir kaip tai padaryti patiems, žiūrėkite „Delfi.tv“ laidoje „Meistro dienoraštis“.

Pirmoje laidos dalyje taip pat sužinosite, kaip ištaisyti įtrūkimą sienoje ir sutvarkyti sulūžusį stalčių.

Nauja Delfi.tv laida „Meistro dienoraštis“ – praktinių patarimų laida visiems mėgstantiems patiems atlikti namų ūkio darbus. Nuo plytelių klijavimo iki terasų stogo dengimo. Nuo geriausių valymo priemonių iki dizaino sprendimų. Jūs taip pat galite tapti meistro dienoraščio dalimi: jeigu reikia padėti atlikti smulkų namų ūkio darbą, o gal trūksta švaros patarimo? Kreipkitės! Kiekvieną sekmadienį per Delfi.tv.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)