Per aštuonių dalių realybės šou „The Italian Job“ laidos vedėjai Alanas Carras ir Amanda Holden už vieną eurą įsigis namą Sicilijos kaime ir imsis užduoties atnaujinti apleistą statinį. Panašiai kaip ir kiti žmonės, atsikėlę į šią vietovę, jie patys atliks didžiąją dalį darbų, įskaitant santechnikos įrengimą, tinkavimą ir dažymą. Vietos meistrai į pagalbą ateis tik retkarčiais. Vasaros pabaigoje užbaigtas pastatas bus parduotas, o visas pelnas bus skirtas labdarai.

„Alanas ir aš kartu sugalvojome šio šou idėją ir kreipėmės į BBC, nes žinojome, kad tai bus puikūs namai, – pasakojo A. Holden. – Mes abu aistringai domimės interjero dizainu, ir patys asmeniškai renovuosime namą, įnešdami taip reikalingos gyvybės į Sicilijos rajoną, kuriam trūksta šiek tiek A. Holden ir A. Carro magijos“.

„Nors dažniausiai mūsų nuomonės sutampa, aš esu šiek tiek praktiškesnė ir organizuotesnė nei Alanas. Tačiau jis yra pasirengęs begėdiškai derėtis, todėl tai padės mums išleisti kuo mažiau pinigų! Mes jau pradėjome filmavimus, ir vienas dalykas tikrai yra aiškus: mes nesigėdijame elektrinių įrankių!“ – pridūrė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją