Veiksniai, kurie lemia butų nuomos kainų dydžius

Šildymo sezonas visuomet kelia nerimą, kokios sąskaitos pasieks gyventojus. Tam ypač jautri būsto nuomos rinka. Jeigu šildymas brangus, nuomininkai linkę derėtis dėl mažesnio nuomos mokesčio, tačiau tokiu atveju nuostolių gali patirti nuomotojas. Būstų savininkai pinigines patuštinti gali ir kitu būdu – jeigu jų turimas butas, ypač šildymo sezonu, bus tuščias, bet čia ir vėl galime įžvelgti naudos nuomininkams. Jie gali derėtis dėl nuomos kainos.

Tačiau yra ir kitų būdų už būsto nuomą mokėti mažiau arba tiesiog nepermokėti – žinoti, kur ir kokį butą nuomotis. „Inreal“ grupės investicijų ir analizės vadovas Tomas Sovijus Kvainickas paaiškina, kad pirmiausia, kalbant apie butų nuomos kainas, reikia suprasti, kad jas veikia tokie patys arba labai panašūs veiksniai kaip ir NT pirkimo-pardavimo kainas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)