1. Ar šiame bute yra nepakenčiamų ir nepakeičiamų dalykų?

Yra daugybė būdų pakeisti savo būsto estetiką, kita vertus, kai kurių dalykų neįmanoma pakeisti. Jei kaimynai nuolat triukšmauja, jei butas tamsus, galiausiai jei tiesiog nebepakenčiate šito buto, pats laikas pratintis prie minties, kad laukia kraustymasis.

2. Gal jūsų šeima pagausėjo ir nebeišsitenka esamame bute?

Pagausėjusiai šeimai reikia didesnio būsto. Jei namuose neliko erdvės, nebegalima atidėlioti kraustymosi – pradėkite ieškoti erdvesnio būsto.

3. Jums nepatinka, kaip prižiūrimas namas?

Kam patiktų nuolat jaudintis dėl pastato saugumo ar žinoti, kad prireikus menkiausio remonto, teks ginčytis ir bartis su kaimynais. Kraustynių vargai nė iš tolo neprilygsta vargams dėl prastai prižiūrimo namo. Metas pakuoti daiktus į dėžes.

4. Daug laiko tenka skirti važinėjimui į darbą ir kitur?

Kas iš to, kad gyvenate nuostabiame bute, jei praleidžiate jame labai mažai laiko. Jei didelę gyvenimo dalį tenka sėdėti mašinoje, traukinyje ar pan., galbūt vertėtų apsigyventi arčiau darbo?

5. Norėtumėte gyventi geresniame rajone

Daugelis be perstojo ieško idealaus buto, bet pamiršta naujus rajonus. Butas visapusiškai geras tik tokiu atveju, jeigu rajonas saugus, o iš jo greitai ir nesudėtingai pasiekiate visas reikalingiausias vietas.

6. Paprasčiausiai atėjo laikas permainoms?

Jei knieti išbandyti kažką naujo, galite pradėti nuo naujo buto. Persikėlus į kitą butą, daugiau šansų susipažinti su naujais žmonėmis, bus įdomu tyrinėti naują rajoną. Vienas iš nuomojamo būsto privalumų – panorėjus galima greitai apsigyventi naujoje vietoje.

Jei bent į vieną klausimą atsakėte „taip“, patys suprantate, ką toliau daryti. Kraustytis – visada vargas, kita vertus, trumpalaikiai nepatogumai – niekis, palyginus su nuolat patiriamu nepasitenkinimu dabartiniame būste.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)