Taip neturėtų būti, rašo svetainė lonny.com. Tiesiog paklausykime dizainerių dueto - Shannon Wollack ir Brittany Zwickl iš Beverli Hilse įsikūrusios studijos „Life.Style“. Jos kūrė dizainą keturiems vonioms kambariams viename Hancock Parko pastate ir jų darbo rezultatai yra gana magiški.

Įkvėpti ispaniško stiliaus infrastruktūros ir pramoninių interjerų, šie vonios kambariai gali tapti tikru įkvėpimu ir mums. Paprašėme dizainerių pasidalyti profesionaliais patarimais, kaip galime vonios kambarį paversti geriausia vieta mūsų namuose. Pasiruoškite: ateityje norėsite savo vonios kambaryje praleisti kur kas daugiau laiko!

Dekoratyvinės plytelės

Dizainerės siūlo skirti laiko tam, kad rastumėt keramines plyteles, kurios būtų originalios ir atitiktų jūsų stilių. Taip pat galite pateikti individualų užsakymą, kad būtumėt tikri, jog daugiau niekas neturės tokio paties plytelių rašto. Taip pat galite plytelių raštais iš pradžių papuošti mažą plotą (pavyzdžiui, dalį dušo sienos), o tada plėstis toliau.

Veidrodžiai

Pasikabinkite veidrodžius, kurie būtų įdomios arba meniškos formos. Toks daiktas turėtų tapti centriniu vonios kambario tašku ir atkreipti visų dėmesį, pavyzdžiui, ovalo formos medinis veidrodis.

Apšvietimas

Apšvietimas yra jūsų erdvės brangakmenis“, - sako Sh. Wollack ir B. Zwickl. Pasistenkite išsirinkti efektingus šviestuvus, kurie tiktų vonios kambario dydžiui, bet vis tiek būtų kūrybiški.

Įspūdingas erdvios vonios akcentas − įmantrus šviestuvas

Vonia

Ieškote būdų, kaip atnaujinti vonios kambarį? Šiuo metu itin populiarios laisvai pastatomos vonios. Tai puikus būdas užtikrinti, kad jūsų vonia atrodytų šiuolaikiškai ir elegantiškai.

Juoda spalva

Nebijokite mažo vonios kambario sienų nudažyti juoda spalva. Pakabinkite didžiulį veidrodį, kuris atspindėtų dienos šviesą, ir jūsų vonios kambario erdvė virs įspūdingu, paslaptingu rojumi.

Unikalios dušo kabinos durelės

Atsikratykite senų dušo užuolaidų ir užsisakykite individualias, plienines dušo kabinos dureles. Originalu ir amžina!

Amatininkų aksesuarai

Atnaujinkite savo vonios kambario stilių, rankšluosčių kabyklas ir lentynėles papuošdami amatininkų kūriniais. Rinkitės rankų darbo rankšluosčius ir vonios kilimėlius, kurie suteiks rūpestingą, globalistinį pojūtį.

Prabangus natūralumas

Rinkitės minimalistinius, bet natūralius produktus, kurie atliks ir dekoro funkciją. Pavyzdžiui, sintetinę, rožinės spalvos kempinę pakeiskite natūralia jūros kempine.

Nepridengti vamzdžiai

Ryški šių laikų vonios kambarių mada? Mažiau spintelių ir daugiau atvirų įrengimų. Pasak Sh. Wollack ir B. Zwickl, stenkitės rinktis dailias medžiagas, kurios suteiktų erdvei daugiau išskirtinumo. Jų mėgstamos medžiagos yra žalvaris, matinė juoda ir poliruotas nikelis.

Augalai

Geriausias būdas suteikti vonios kambariui gyvumo? Žinoma, kad žaluma! Sh. Wollack ir B. Zwickl pataria rinktis sukulentus, strelicijas ar stambialapius fikusus – jie suteiks vonios kambariui gylio ir gamtos elementų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)