Svetainės yra viena svarbiausių kiekvieno namo dalių. Šeimininkai savo gyvenamuosius kambarius projektuoja įvairiais stiliais, naudodami skirtingas dekoro formas. Tačiau kartais tam tikrų daiktų perteklius arba negražių daiktų buvimas gali sunaikinti visas pastangas ir padaryti kambarį negražų. Taigi labai svarbu tinkamai išdėstyti daiktus ir atsikratyti nereikalingų daiktų. Kad padėtų atpažinti ir pašalinti kai kuriuos nereikalingus baldus, interjero specialistas Rafas Michalovskis portale „Express.co.uk“ pasidalijo, kurie baldai iš tiesų nereikalingi namuose ir demonstruoja prastą šeimininkų skonį.

Svetainė

1. Sulaužyti baldai

Atsisveikinkite su baldais, kurie ne tik užima brangią vietą, bet ir gali kelti pavojų jūsų ir jūsų šeimos narių saugumui. Tiems, kurie vis tik nori saugoti šiuos daiktus, nesvarbu, ar dėl sentimentalių priežasčių, ar dėl to, kad jiems labai patinka šis daiktas, reiktų pasiryžti jį restauruoti, sutaisyti – prikelti naujam gyvenimui.

2. Didelių gabaritų gaminiai

Spintos ir pramogų įrenginiai užima daug vietos. Vietoj jų rekomenduojama rinktis plaukiojančias lentynas. Plaukiojančios lentynos būna įvairių stilių ir spalvų, todėl galite rasti tokių, kurios suteiks jūsų kambariui asmeniškumo, o kartu padės saugoti kai kuriuos brangius daiktus. Jos ne tik užima gerokai mažiau vietos, bet ir yra praktiškos. Be to, jos papildys interjero dizainą.

Svetainė

3. Nenaudojami daiktai

Dauguma, jei ne visi, namų ūkiai turi tą baldą, kuris stovi namų kampe ir renka dulkes. Jei tam tikra detalė nenaudojama, ekspertas siūlo ją tiesiog išmesti, parduoti, atiduoti.

4. Nesuderinti baldai

Skirtingi stiliai susiduria tarpusavyje, o jei namuose yra skirtingų stilių baldų, jūsų namai praranda gerą skonį. Išsirinkite, kokio stiliaus baldai jums patinka labiausiai ir juos derinkite tarpusavyje, o jeigu vis tik norite savo namuose derinti modernius ir antikvarinius baldus, geriau pasitelkite interjero specialisto pagalbą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją