Moliūgų ekspozicija

Didelės talpos stilizuoti stiklainiai – puikūs indai miniatiūriniams moliūgams, naudojamiems ne kaip maistas, o kaip dekoracijos. Moliūgų spalvą galima pasirinkti atsižvelgiant į bendrą patalpos koloritą arba norimą išgauti įspūdį. Jei dievinate eleganciją, rinkitės visiškai baltus, jei esate tradicijų šalininkas, tinkamiausi bus įprasti oranžiniai, jei akies nerėžia kakofonija, sudėkite į stiklainius įvairių spalvų moliūgėlius, rašo onekingslane.com.

Helovino dekoracijos

Makabriškas židinys

Sukurkite niūroką kompoziciją iš juodos spalvos daiktų: žvakių, vazų, knygų ir kt. Ją paįvairinkite keliais Helovinui tinkamais akcentais, pavyzdžiui, dekoratyvinėmis kaukolėmis. Lai galutinis vaizdas atrodo it nukeltas iš pilies, kurioje vaidenasi. Šiurpinantį efektą sustiprins matiniais juodais dažais nupurkšta kalėdinė girlianda, o raudonu vašku apvarvintos baltos žvakės atrodys taip, tarsi ant jų būtų lašėjęs kraujas.

Į krūvą suversti moliūgai

Nenaudojamą žindinį galima laisvai paversti įspūdinga ir originalia moliūgų buveine. Tereikia sukrauti jame nedidelių moliūgų krūvą, iš kurios svečiai galėtų išsirinkti sau gražiausią ir parsinešti namo kaip suvenyrą. Jei židinys ypač didelis, didžiulės krūvos vaizdą pavyks sukurti pirmiausia į jį pastačius kokią nors dėžę, o tada sukraunant moliūgus taip, kad dėžės nesimatytų.

Helovino dekoracijos

Mįslinga kompozicija po stiklo gaubtu

Gaubtu uždengta kompozicija visada atrodo mįslingai, na, o per Heloviną tokios kompozicijos akcentu gali tapti miniatiūrinis moliūgas. Padėkite jį ant samanų pakloto ir pagalvokite, kas tiktų šiam rudens gražuoliui į kompaniją. Gal verta po gaubtu priglausti ir pliką medžio šaką? Geriausiai tokia kompozicija atrodo ant židinio arba ant staliuko priešais paradines duris.

Helovino dekoracijos

Visų šventųjų prieangis

Puiku, jei paslaptinga heloviniška nuotaika apims vos tik įžengus pro namų duris. Kad taip nutiktų, prieangyje verta pastatyti atitinkamą kompoziciją. Jai puikiai tiks aukštokos plikos medžių šakos, skleidžiančios vaiduoklių pamėgto miško aurą. Nuo lubų gali karoti keletas specifinių dekoracijų: žvaigždžių ar stilizuotų vorų. Greta išdėliokite keletą nedidelių moliūgų. Jei moliūgus pasirinksite didesnius, nepamirškite po jais ką nors pakloti, kitaip ant grindų gali likti dėmių.

Helovino dekoracijos

Paprasta bet paveiku

Norite pajusti Helovino dvasią, tačiau neturite kada atsidėti kūrybai ar įmantrių idėjų įgyvendinimui? Jokių problemų! Išsirinkite keletą miniatiūrinių moliūgų, sudėkite juos į didelę salotinę ir pastatykite ją vidury stalo. Šis nesunkiai išpildomas sumanymas primins apie išskirtinę sezono nuotaiką kaskart, kai tik pažvelgsite į stalą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)