Socialinės žiniasklaidos vartotojai liko suglumę, sužinoję, kaip tinkamai naudoti spyruoklinę durų atramą. Šios nebrangios priemonės dėl savo nepastebimos formos yra pagrindinė daugelio namų ir kitų nekilnojamojo turto objektų, pavyzdžiui, viešbučių, detalė.

Labiausiai atpažįstama durų atrama, turinti susuktą spyruoklę, yra pritvirtinta prie sienos, kad jos nesimatytų pro duris.

Skirtingai nei kitos durų atramos, šios tvirtinamos ant grindjuostės aukščiau žemės lygio.

Pasirodo, šimtai žmonių nežinojo, kad spyruoklė iš tiesų gali būti naudojama ne tik kaip atrama tarp sienos ir durų, bet ir laikyti duris atidarytas.

Naudotoja @artful_odds, prisijungusi prie „TikTok“ ir pasidalijusi šiuo atradimu, tiksliai pademonstravo, kaip iš „durų stabdytojo tapti durų saugotoju“, rašo portalas „Express.co.uk“.

Durų atrama

Ji sakė: „Jei turite tokį už durų ir jums reikia, kad jos liktų atidarytos, paprasčiausiai padėkite jį po durimis. Nėra už ką.“

Vaizdo įraše socialinės žiniasklaidos žvaigždė paprasčiausiai koja paspaudė spyruoklę ir tik tada ją pakišo po atidarytomis durimis.

Rezultatas – atidarytos durys, kurioms netrukdė durų stakta, ir, dar svarbiau, dėl prie sienos pritvirtintos spyruoklės nebuvo pavojaus, kad durys pačios užsitrenks.

Apstulbę žiūrovai socialiniame tinkle dalijosi savo šoku dėl šio atradimo, o vienas žmogus teigė, kad „visada manė, jog tai skirta apsaugoti duris nuo atsitrenkimo į sieną“.

Vaizdo įrašą galite pamatyti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)