16
Kitas

Pastelinės, neutralios

„Naujas dažų sluoksnis gerokai padidina parduodamų namų vertę, – sako nekilnojamojo turto prekybos agentė Noemi Bitterman iš įmonės „Warburg Realty“. – Potencialus pirkėjas, įžengęs į naujai išdažytą (ir daiktais bei baldais neužgrūstą) erdvę, nesunkiai pasijunta taip, tarsi jau gyventų apžiūrimoje vietoje.“

Kaip paaiškėjo iš informaciją apie nekilnojamojo turto rinką teikiančios įmonės „Home Gain“ surengtos apklausos, dėl naujai nudažytų sienų parduodamo būsto kaina pakyla vidutiniškai 2 tūkst. dolerių (1,8 tūkst. eurų). Tai reiškia, kad, nepaisant šiokių tokių investicijų, pagaliau, buto pardavėjas vis tiek išlošia.

Mažas kambarys

Labai svarbus žingsnis – spalvos parinkimas. Į klausimą, kokia spalva nudažyti parduodamo buto sienas, kad jis atrodytų kuo patrauklesnis ir masintų pirkėjus, pabandė atsakyti keletas portalo hunker.com kalbintų apie prekybą nekilnojamuoju turtu nusimanančių specialistų.

16
Kitas

Pastelinės, neutralios

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)