Tuščią dėžutę nuo popierinių servetėlių panaudokite plastikiniams maišeliams laikyti

Nors paskutinį kartą išsišnypščius nosį tuščią popierinių servetėlių dėžutę lengva išmesti į rūšiuojamas atliekas, mes turime puikią idėją, kaip dar galite ją panaudoti. Dailiai dekoruotas kartonines dėžutes panaudokite plastikiniams pirkinių maišeliams laikyti.

Žinome, kad mūsų visų tikslas yra kuo dažniau rinktis daugkartinio naudojimo pirkinių maišelius, tačiau mūsų namuose vis tiek atsiduria vienas ar kitas plastikinis maišelis. Visi, kurie kada nors tokius maišelius bandė laikyti kitame plastikiniame maišelyje, sutiks, kad tai nėra pats geriausias jų laikymo būdas. Kai reikia suvaldyti visus palaidus maišelius, tuščia servetėlių dėžutė gali būti daug parankesnė. Augant maišelių kolekcijai, tiesiog sukiškite juos į kartoninę dėžutę. Jei norite būti itin tvarkingi, prieš tai plastikinius maišelius suriškite į mazgą – tai leis iš dėžutės ištraukti tik po vieną maišelį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)