Vonios kambarys yra vieta jūsų namuose, kurioje gali kauptis mikrobai, ir, atsižvelgiant į tai, kad čia einate nusiprausti, prasminga, kad tai būtų švari vieta. Profesionali valymo paslaugas teikianti ekspertė pasidalijo savo patarimais, kaip geriausiai išvalyti vonios kambarį, ir atskleidė, kokias lengvas klaidas žmonės gali daryti.

Dalindamasi savo profesinėmis paslaptimis, ekspertė ėmėsi „TikTok“ ir paskelbė jas sekėjams. Jos vaizdo įrašu pasidalijo portalas „The Mirror“. Pirmasis jos patarimas – leisti purškalams, kuriuos naudojame valymui, kelias minutes nusėsti ant paviršių, o ne iš karto nuvalyti.

„Tai galioja kiekvienam paviršiui, ant kurio purškiamas koks nors purškalas. Įsitikinkite, kad purškalas kelias minutes nusėdo ant paviršiaus; taip jis iš tikrųjų susigeria ir pašalina purvą bei nešvarumus, kad vėliau būtų lengviau juos nuvalyti“, – pataria valymo ekspertė.

Vonios kambario valymas

Ji pabrėžia, kad svarbu ne tik valyti paviršius, bet ir tinkamai išvalyti kanalizaciją, naudojant „kietų šerių šepetį“, kuris padės išvalyti nepageidaujamus kvapus: „Taip pat galite atsukti kanalizacijos vamzdžio dalį, kiek įmanoma jį išvalyti, tai gali padėti pašalinti blogą kvapą iš vonios kambario.“

Kova su vonios kambario kvapais gali būti tik laiko švaistymas, jeigu pamiršite kamputyje stovinčią šiukšliadėžę. Dauguma vonios kambario šiukšliadėžių yra gerokai mažesnės už įprastas, į jas gali būti sunku įdėti šiukšlių bet šiukšlių maišą, kad jos būtų higieniškos. Todėl būtina nepamiršti reguliariai, dažniau nei kartą per savaitę, ištuštinti šiukšliadėžę. Taip pat patariama į šiukšlių dėžės dugną įlašinti eterinio aliejaus, kuris skleis malonų kvapą visame vonios kambaryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją