14
Kitas

Avinas, Jautis, Dvyniai

Ožiaragis: pilka

Praktiški, protingi ir organizuoti žmonės, gimę tarp gruodžio 22 ir sausio 19 d., savo namuose turėtų rinktis sodrią pilką spalvą. „Šis neutralus atspalvis yra puikus, laikui nepavaldus pasirinkimas“, - rašo žurnalas „Elle Decor“.

Vandenio spalva: oranžinė

Šiek tiek netradiciniai Vandeniai paprastai yra meniškos prigimties, todėl jiems reikia dažų spalvos, kuri atitiktų jų nestandartinę prigimtį. Esate tikras originalas, įžvelgiate privalumus tuose dalykuose, kurių kiti vengia. Pavyzdžiui, oranžinė. Šis citrusinis atspalvis yra toks pat unikalus, kaip ir jūs.

Žuvys: mėlyna

Vasario 19-kovo 20 d. gimusiems tikro vandens ženklo atstovams patiks švelnus, raminantis atspalvis, tinkantis jų vaizduotės ir jautrumo prigimčiai. Jūsų pasirinkta mėlyna spalva paprastai būna šiek tiek tamsesnė ir jaukesnė, todėl ji pasitraukia į antrą planą ir neleidžia jūsų mintims blaškytis.

14
Kitas

Avinas, Jautis, Dvyniai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją