Lietuvė Laima su DELFI skaitytojais pasidalino savo vyro rankų darbu ir atskleidė, kad tokį šulinį pasidaryti pačiam yra visai nesunku ir nebrangu.

„Pats darbas nuo pat pradžių užtruko tris dienas, o tiksliau tris šeštadienius, nes vyras tik tuo metu turėjo laisvo laiko. Visą darbą atliko pats savo rankomis: apkalimus, kolonas ir vėjalentes taip pat išpjaustė pats. Buvo naudojamas beveik vien medis, bet dabar jau neatsimename, koks“, – pasakoja Laima.

Ji sako, kad šulinys puikiai atlieka savo funkciją, tik vanduo nėra semiamas kibirais kaip anksčiau, o naudojamas šiuolaikiškas siurbliukas.

„Šulinys dar nėra iki galo baigtas, jei kalbėtume apie kosmetinius trūkumus, nes aplink sodybą yra daug darbų, o vyras planuoja ir naują projektą – rūkyklą“, – sako pašnekovė.

Visi šulinio darbai šeimai kainavo 600 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)