Pašnekovė DELFI papasakojo, kad dar 2016 metais kartu su visa šeima padarė laiptus ir pamatus terasai. Po metų jau nutiesė pirmą takelio dalį link įėjimo pro vartelius, o šiais metais darbus užbaigė nutiesę takelį iki tos vietos, kur auga tujos.

„Tikrai viską padarėme patys. Vyras turi traktorių pakrovėją, tai iškasė ir akmenų, ir žvyro parūpino. Pirmiausia iškastas duobes pripildėme akmenimis, o ant viršaus pylėme žvyrą. Paskui rinkome akmenis ir dėjome kartu su cemento mišiniu. Galiausiai cemento ir persijoto žvyro mišiniu užpildėm siūles bei išlyginom glaistikliu. Kol dar ne visiškai išdžiuvo, su viniu akmenis paryškinom“, – pasakoja Ivona.

Ji teigia, kad šis kiemo grožis kainavo visai nedaug. Mat akmenis šeima pasiėmė iš nuosavų laukų, žvyrą atsivežė iš karjero, todėl teko susimokėti tik už kurą atsivežimui bei 100 maišų cemento, kainavusio 500 eurų.

„Kiek žinau, mūsų apylinkėse daro tokius takelius iš akmenų, tačiau darbas už vieną kvadratinį metrą kainuoja 32 eurus. Tai mes net neskaičiavome, kiek būtume sumokėję už darbą“, – aiškina pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (235)