Tikriausiai niekas nedrįstų ginčytis, jog skalbimo mašinai tinkamiausia vieta – skalbyklos erdvė, jei namuose tokia numatyta. Viena iš galimybių – tiek skalbyklę, tiek džiovyklę įkurdinti sienos nišoje, o viršuje esančią erdvę panaudoti skalbimo priemonėms sudėti ar kitoms reikmėms.

Taip pat abu šiuos buitinius prietaisus galima patalpinti į spintos erdvę. Tokiu atveju tiek po skalbykle, tiek virš jos galima laikyti įvairių daiktų. Be to, kadangi nė viena, nė kita nestovi ant grindų, šiais prietaisais naudotis paprasčiau, nes nereikia lankstytis.

Skalbyklės vieta namuose

Skalbimo mašina – dažniausiai tikrai nėra vienas iš tų daiktų namuose, kuriuos norisi visiems rodyti. Tokiems slėpynių mėgėjams tinkamas variantas – už durelių ar užuolaidų paslėpta skalbyklė. Sprendimas nuo pašalinių akių slėpti skalbimo mašiną priimtinas ir tais atvejais, kai ji drastiškai kontrastuoja su tradiciniu dekoru.

Dar vienas gana populiarus sprendimas – skalbimo mašiną įkurdinti virtuvėje. Dažniausiai ji pasislepia po stalviršiu, tačiau įmanomi ir kiti variantai. Pavyzdžiui, skalbyklę ir džiovyklę galima įkurdinti kampinėje spintelėje.

Skalbyklės vieta namuose

Žymiai praktiškesnis sprendimas gali būti skalbimo mašiną ir džiovyklę įkurdinti vadinamosios virtuvės salos – virtuvės erdvės viduryje sukurtos daugiafunkcionalios oazės – viduje. Tai tiesiog ideali vieta buitinei technikai, tačiau tik tuo atveju, jei pavyksta rasti būdą, kaip patogiai pasirūpinti vandens ir elektros tiekimu.

Jei vonios kambaryje pakanka vietos, skalbimo mašiną galima įkurdinti ir ten. Galbūt ji tilps spintoje ir ten puikiausiai pasislėps nuo pašalinių akių?

Jei vietos skalbimo mašinai neatsiranda nei virtuvėje, nei vonios kambaryje, lieka dar vienas pasirinkimo variantas – koridorius. Toks sprendimas leistų nešvarius drabužius sumesti į skalbyklę vos įžengus į namų erdvę.

Skalbyklės vieta namuose

Tiesą sakant, vietą skalbimo mašina gali rasti net ir svetainėje, jei sugalvosite, kaip ją sumaniai užmaskuoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)