Portale „Express.co.uk“cituojama socialiniuose tinkluose patarimų dažnai duodanti valymo entuziastė Sarah Brigstock, kuri šįkart pasidalijo, jog rūdis pašalina naudodama paprasčiausią kečiupą. Anot jos, užtenka vos kelių sekundžių ir rūdys nusivalo kuo puikiausiai.

„Tikrai gėda, bet tai buvo ant tualetinio staliuko esantis veidrodis, kuris surūdijo nuo to, kad jį nuolat aptaškydavau vandeniu ir kontaktinių lęšių skysčiu. Bet panaudojau pomidorų padažo ir folijos gudrybę ir pažiūrėkite, kaip gerai tai pavyko!“ – rašo moteris.

Kečiupas

Deja, jos pasidalinta nuotrauka yra privati, todėl ją galima pamatyti tik „Facebook“ grupėje „Mrs Hintch“.

Anksčiau portalas „The Spruce“ rašė, kad pomidorai turi šiek tiek rūgšties, kaip ir citrinos, kuri gali padėti valyti. Pasirodo, kai kurie žmonės išties naudoja kečiupą namų ruošoje. Žinoma, visus naujus valymo būdus turime mėginti atsargiai, kad nesugadintume buitinių prietaisų, paviršių ir pan.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)