Sally Boxall socialiniame tinkle „Facebook“ esančioje grupėje „Ponios Hinch valymo patarimai“ skundėsi, kad purviną puodelį ji bandė išvalyti su kepimo milteliais ir minkštu šepetėliu, tačiau jai nepavyko, rašo „Express.co.uk“.

Puodelis

Moteris taip pat paskelbė puodelio nuotrauką, kurioje matyti, kad jo vidus nusėtas tamsiai rudomis arbatos dėmėmis.

Daugiau nei 130 komentarų, o tarp atsakymų dažniausiai pasitaikantis mėgstamiausias valymo būdas buvo naudoti indaplovės tabletę karštame vandenyje.

Socialinių tinklų vartotojai tikina, kad puodelius jie valo su indaplovės tabletėmis, pavyzdžiui, karštame vandenyje (dubenyje) ištirpdoma indaplovės tabletė, į tokį vandenį sudedami puodeliai ir paliekami nakčiai. Ryte juos telieka kruopščiai praskalauti po tekančiu vandeniu.

Puodelis

Indaplovių tabletės skirtos įsisenėjusioms dėmėms ir riebalams šalinti, todėl nenuostabu, kad jomis galima pašalinti arbatos puodelio dėmes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)