Matinės įtempiamos lubos

Matinės įtempiamos lubos gaminamos iš PVC plėvelės, kuria padengtas metalinis karkasas. Jos puikiai paslepia visus lubų defektus, yra atsparios vandeniui, netrūkinėja, neblunka, o, svarbiausia, yra idealiai lygios.

„Matinės įtempiamos lubos yra labiausiai mėgstamos mūsų klientų dėl savo praktiškumo ir neįpareigojančio jų stiliau. Jos tiks tiems, kurie savo namuose nori sukurti klasikinį arba minimalistinį stilių. Tai puikus pasirinkimas, jei norite, jog lubos tiesiog atliktų savo funkciją ir nebūtų akcentuojamos“, – pranešime spaudai sako MB „Lubų menas“ vadovas Dmitrij Iliukovič.

Šio tipo įtempiamos lubos tiks bet kokiose patalpose: tiek įvairaus tipo gyvenamuosiuose kambariuose, tiek ir biure ar grožio salone.

Blizgios įtempiamos lubos

Blizgios įtempiamos lubos kaip ir matinės yra gaminamos iš PVC plėvelės, tačiau jos priešingai nei matinės išsiskiria savo prabanga. Jos atrodo itin stilingai ir efektingai. Tačiau ekspertas pataria šias lubas rinktis ne tik tiems, kurie nori prabangos, tačiau ir tiems, kurie siekia vizualiai padidinti erdvę. Tad blizgios įtempiamos lubos puikiai tiks mažoms arba su žemomis lubomis erdvėms.

Blizgios lubos tiks svetainėje, vonioje, baseine ar grožio salone.

Satininės įtempiamos lubos

Satininės lubos taip pat gaminamos iš PVC plėvelės, todėl pasižymi tokiomis pačiomis savybėmis kaip ir matinės ar blizgios įtempiamos lubos.

Šios lubos yra santūrios, sukuria gerą aurą ir pripildo namus jaukumo bei šviesos. Jos švelniai atspindi šviesą, todėl tiks patalpose, kuriose patenka sąlyginai mažai šviesos arba kuriose svarbu sukurti jaukumą.

Šio tipo lubos puikiai atrodys vaiko kambaryje, svetainėje, prieškambaryje arba biure.

Medžiaginės įtempiamos lubos

Šio tipo įtempiamos lubos gaminamos iš poliesterio, kuris yra impregnuojamas poliuretanu. Šio proceso metu gaunamas plonas, tačiau itin patvarus audinys, kuris skiriasi nuo matinių, blizgių ar satininių lubų savo šiurkštesne tekstūra. Jos, lyginant su kitais įtempiamų lubų tipais, labiausiai primena dažytą paviršių.

Pasak D. Illiukovič, medžiaginės įtempiamos lubos atsparios temperatūros skirtumams, todėl jas rekomenduojama montuoti vasarnamyje, lodžijoje ar kitoje patalpoje, kuri nebus periodiškai šildoma.

Įtempiamos lubos su nuotrauka

Įtempiamos lubos su nuotrauka yra tarsi meno kūrinys - savitos, spinduliuojančios išskirtine emocija ir originalumu. Šis tipas skirtas toms patalpoms, kuriose lubos vaidins išskirtinę rolę. Nuotrauka gali būti perkelta ant matinių, blizgių arba satininių lubų.

Pusiau skaidrios įtempiamos lubos

Tai sprendimas, tiems, kurie nori unikalaus, nestandartinio sprendimo. Jos pagamintos iš PVC plėvelės, kurios permatomumas siekia 50 proc. Dažniausiai šios lubos yra derinamos su kito tipo įtempiamomis lubomis. Dažniausiai tai būna jau klasika tapusios matinės lubos.

„Už pusiau skaidrios plėvelės rekomenduoju sumontuoti LED lemputes. Šviesa sklindanti iš po plėvelės atrodo išties įspūdingai“, – teigia pašnekovas.

Pusiau skaidrios lubos rekomenduojamos patalpose, kuriose yra aukštos lubos, pavyzdžiui, prieškambaryje ar svetainėje.

Kelių lygių įtempiamos lubos

Kelių lygių įtempiamos lubos skirtos tiems, kurie nori patalpas suskirstyti į zonas ir siekia originalumo. Nepaisant to, jos paslėps nelygumus, sijas ar kitus lubų trūkumus.

Tai neįpareigojantis lubų tipas, kadangi galima pasirinkti tiek vienos rūšies įtempiamas lubas, kurios bus montuojamos dviem lygiais, tiek ir derinti du skirtingus lubų tipus tarpusavyje.

Kelių lygių įtempiamos lubos nuostabiai atrodys patalpose, kuriose yra tiek svetainė, tiek virtuvė. Jų pagalba bus puikiai atskirtos šios dvi erdvės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)