Portalas electrodry.com.au pateikia valymo priemones, kurios giriamos nepagrįstai, o kurios nusipelno dėmesio.

Valymo priemonės, kurios pervertinamos


1. Purškiami valikliai

Žengiant pro valymo priemonių stelažą net akys raibsta, asortimentas stulbina. Ką gi išsirinkti, kad netektų gailėtis?

Pirmiausia, turite suprasti, kad jums tikrai nereikia skirtingų purškiamų produktų virtuvei, dušo kabinai, unitazui, langams ir begalei įvairių paviršių.

Tiesa ta, kad atliekant daugelį valymo darbų geriausia kliautis pačių pasigamintais ir į purkštuvą susipiltais tirpalais. Jei juos naudosite, namai neužsiterš bereikalingais chemikalais. Net ir sunkiau pasiduodančius nešvarumus, pvz., tokius, kuriais užsiteršia orkaitė, pavyks įveikti iš pigių ir natūralių produktų pasigamintais valikliais.

2. Purškiamos priemonės nuo pelėsio

Ar žinote, kad daugelis parduotuvėse siūlomų pelėsį neva naikinančių priemonių iš tikro jo nepanaikina? Tie skysčiai pelėsį tik nubalina, todėl jo dėmių nebesimato. Visgi tai reiškia, kad praėjus keliems mėnesiams pelėsio dėmės vėlei išryškės, o jūs kulniuosite į parduotuvę pirkti naujos stebuklus žadančios priemonės.

Šiuos produktus (nors jų nauda neakcentuojama) privalote turėti namuose

1. Grindų plovimo šluota

Grindų plovimo šluota vienu ypu aprėpia nemenką plotą ir užgriebia atokias pakampes. Patogumo teikia pasukama galva ir ilgas kotas. Grindimis slystantys plaušai surenka visas dulkes ir nešvarumus.

2. Šluotelė dulkėms valyti

Šluotelių pavidalo dulkių valymo šepečiai jokiu būdu nėra vien kambarinių iš Viktorijos eros atributai. Lygiai kaip grindų plovimo šluotos, šie įnagiai leidžia per minimalų laiką pasiekti maksimalų rezultatą, t. y. nepriekaištingą švarą.

3. Šiaudelių valymo šepetėliai

Su tokiu šepetėliu ypač patogu valyti ne tiktai šiaudelius, bet ir tokius daiktus kaip kelioninių puodelių dangteliai, kavos aparatų pieno plakimo vamzdeliai, angos garams išleisti ant plastikinių dėžučių dangtelių, daržovių pjaustyklių ašmenys ir kt.

4. Mikropluošto šluostės

Mikropluošto šluostės daug efektyviau nei įprastos surenka dulkes ir nuvalo riebalus bei purvą. Jos pašalina net bakterijas ir mikrobus. Mikropluošto šluostės pravers dirbant bet kokį darbą, pradedant langų valymu ir baigiant indų plovimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją