Apartmenttherapy.com sudarė sąrašą dalykų, kurie gali trikdyti jūsų poilsį miegamajame.

1. Naudojate miegamąjį kaip darbo vietą.

Įkurti savo darbinę aplinką šalia vietos, kurioje ilsitės, yra labai neteisinga, nes taip nesuderinama energija. Kaip galite ilsėtis ir atsipalaiduoti, kai aplink viskas sujungta? Jums reikia pabėgti nuo visų darbo rūpesčių, tam ir yra skirtas miegamasis.

2. Kambario spalvos yra pernelyg ryškios

Miegamasis turėtų būti dekoruotas raminančiais atspalviais. Šviesiai mėlyni, žalsvi, rausvi bei kiti švelnūs, neryškūs atspalviai privers jus atsipalaiduoti ir kitaip jaustis toje erdvėje.

3. Nepakankamai šviesos ir oro

Šie dalykai yra labai svarbūs mūsų kasdienei savijautai. Verta pamąstyti apie tai, kaip į kambarį įleisti daugiau oro, galbūt investuoti į lubų ventiliatorių ar oro valytuvą, kad oras nebūtų užsistovėjęs ir cirkuliuotų. Taip pat valykite langus reguliariai, atitraukite užuolaidas ryte ir įleiskite tiek dienos šviesos, kiek tai yra įmanoma.

4. Jūsų lova yra blogoje kambario vietoje

Prastas miegamojo išplanavimas gali paskleisti blogą energiją visai erdvei. Blogas išplanavimas gali sukelti netgi skausmą – jei galūnes dažnai nusidaužiate į baldų kampus. Todėl lova neturėtų būti visų veiksmų ir judesių centre.

5. Turite krūvas daiktų, kuriuos reikia išmesti

Vizualiai matoma netvarka gali sugadinti visą miegamojo atmosferą. Pasirūpinkite savo savijauta ir išmeskite nereikalingą šlamštą iš savo miegamojo kambario. Išsiugdykite įprotį padėti daiktus į savo vietas, kai jais pasinaudojote, uždarykite stalčius ir spintų duris, kad išvengtumėte vizualaus blaškymo. Tuo pačiu tai išvalys ir jūsų mintis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)