Jau kitą mėnesį į Vilnių atvyks pirmieji Vokietijos brigados kariai. Tiesa, šįkart atvykstančiųjų skaičius nedidelis – laukiama iki 20 karių, tačiau spalį Lietuvoje dislokuotų vokiečių karių skaičius išaugs iki 150.

Planuojama, kad iki 2027-ųjų Lietuvoje įsikurs apie penkis tūkst. Vokietijos karių, o kartu su jais, pasak buvusio krašto apsaugos ministro Arvydo Anušausko, atvyks ir tūkstančiai Vokietijos civilių.

Anot buvusio ministro, dėl ilgalaikės nuomos bendradarbiaujama su NT vystytojais, domimasi galimybėmis vokiečiams skirti jau pradėtus projektus. Pats A. Anušauskas minėjo, jog geriausias karių ir civilių apgyvendinimo modelis – nuoma.

Šįkart Delfi domisi, kokių pokyčių Lietuvos nuomos rinkai atneš atvyksianti Vokietijos brigada, kokiame būstų sektoriuje laukia didžiausios lenktynės ir ko nuomotojai galėtų tikėtis iš būsimų nuomininkų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)