Verslo centras pastatytas strategiškai patogioje ir sparčiai besivystančioje Vilniaus dalyje, iš kurios dėka šalia esančio Vakarinio Vilniaus aplinkkelio lengvai pasiekiamas miesto centras ir kiti rajonai, o taip pat tarptautinės transporto jungtys – Vilniaus oro uostas ir traukinių bei autobusų stotis. Iš Viršuliškių, kuriose įsikūręs „Sky Office“, į miesto centrą automobiliu galima nuvažiuoti vos per 10, į centrinę traukinių bei autobusų stotį per 12, o į oro uostą – per 14 minučių.

„Vakarinės Vilniaus dalies plėtra, čia didėjanti verslų, paslaugų ir gyventojų koncentracija bei išvystyta transporto infrastruktūra Viršuliškes daro patrauklia vieta įsikurti įmonėms. Be to, sąlygos šioje teritorijoje leidžia statyti aukštybinius pastatus ir vystyti išskirtinius projektus. „Sky Office“ ir visi aplink vystomi projektai reprezentuoja Viršuliškių virsmą į modernų, gyvybingą ir žmonėms patogų rajoną. Visi dirbantys verslo centre galės pasigrožėti panoraminiais vaizdais iš viršaus, nes jiems bus atvira viršutinė terasa ir joje esantis išskirtinis stiklo konstrukcijų balkonas“, – sako bendrovės „YIT Lietuva“ vadovas Kęstutis Vanagas.

12 tūkst. kv. m ploto aukštybinis pastatas siekia „Breeam New Construction Excellent“ tvarumo sertifikato, kuris liudytų, jog „Sky Office“ atitinka tvariam pastatui keliamus tarptautinius reikalavimus, tokius kaip: darbo vietos apšvieta natūralia dienos šviesa, efektyvios inžinerinės sistemos ar patogus susisiekimas pėsčiomis, automobiliais, dviračiais ar paspirtukais.

Ant pastato stogo įrengti saulės kolektoriai, kurie gamins žaliąją elektrą bendro naudojimo patalpų apšvietimui bei liftams. Jie taip pat taupys energiją – liftai turi regeneracinę pavarą, kuri leis susigrąžinti dalį jų naudojamos elektros energijos.

Pastatą efektyviai eksploatuoti padės pažangūs inžineriniai sprendimai. Vienas tokių – trivamzdė kondicionavimo sistema, kuri vienu metu dalį patalpų tame pačiame aukšte gali šildyti, o kitą – vėsinti. Nuomininkai patalpų mikroklimato valdymo sistema galės individualiai reguliuoti energijos suvartojimą bei oro kokybę viduje.

Pastate įsikūrusios įmonės šalia verslo centro ir jo požeminėje dalyje ras 198 vietų automobilių stovėjimo aikšteles, taip pat didelio galingumo elektromobilių įkrovimo stotelę, dviračių bei paspirtukų saugojimo vietas.