Socialinės platformos „Facebook“ grupėje „Pinigai ir reikalai“ visai neseniai pasirodė vienas įrašas. Jame anonime išlikti norėjusi moteris papasakojo apie tarp jos ir dviejų seserų bręstantį konfliktą dėl po mamos mirties likusio buto. Trumpai nupasakojusi konflikto aplinkybes, įrašą parašiusi moteris kreipėsi į grupės narius ir prašė patarti, kaip tokioje situacijoje reikėtų elgtis.

O kiek žmonių, tiek ir nuomonių. Po minėtu moters įrašu nusidriekė galybė komentarų, kuriuose siūlyti vis skirtingi problemos sprendimo būdai.

Šįkart Delfi nusprendė pasidomėti ne tik tuo, kaip teisiškai būtų sprendžiama konkreti situacija. Šiame straipsnyje advokatė Justė Stonkutė paaiškins, kokius svarbius veiksmus privalo atlikti palikimą gavęs įpėdinis, ką daryti į palikimą nesureagavus laiku ir kokius įsipareigojimus – ne tik malonius – gali atnešti priimtas palikimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)