Pigiausiai galima nusipirkti butą Naujojoje Vilniuje – tai 1940-ųjų metų statybos medinis namelis. Namelis nedidelis – vos 26,5 kv. m., bet ir kaina jo nedidelė – 21300 eurų. Visgi namelį teks dalintis su kitais gyventojais, mat parduodamas yra tik vienas kambarys.

Vieno kambario butą, kuriuo nereikės dalintis su kitais, galima nusipirkti už 25500 eurų. Butas parduodamas Grigiškėse, jo plotas 12,53 kv. metrai. Butas nėra didelis, kai kurie viešbučio kambariai būna didesni. Skelbime nurodoma, kad bute reikalingas remontas, o iš patogumų: prie namo visada atsiras vietos automobiliui, patogus susisiekimas viešuoju transportu.

1 kambario butą, kuriuo teks dalintis su kitais galima nusipirkti ir arčiau Vilniaus – Naujininkuose. Tai 1890 metų statybos medinis namas. Namas nėra įrašytas į Kultūros paveldo registrą, visgi yra valstybės saugomos nekilnojamosios kultūros vertybės – Vilniaus senamiesčio. Jis yra paskelbtas kultūros paminklu. Jo kaina 26568 eurai, tiesa šio turto būklė, kaip matyti iš nuotraukų, labai prasta.