Naršant socialiniuose tinkluose, gali susidaryti įspūdis, kad vis daugiau lietuvių nusprendžia persikelti į mažesnius Lietuvos miestelius. Tokį įspūdį galėtų sustiprinti ir šio straipsnio herojė Gita Laurinavičiūtė, kuri po 20-ies sostinėje praleistų metų nutarė persikelti į Panevėžį.

Kaip tikina pati pašnekovė, pirmiausia Aukštaitijos sostinėje ji įsigijo būstą, o tik vėliau čia rado ir darbą.

„Galima sakyti, kad sprendimą persikelti į Panevėžį nulėmė gerokai mažesnės būstų kainos. Būstą čia nusipirkau labai spontaniškai, tik prieš pirkdama dar žvilgtelėjau, ar šiame mieste yra darbo vietų“, – šypsodamasi savo istoriją pasakoja pašnekovė.

Kad būstų kainos Panevėžyje ir Vilniuje skiriasi iš esmės, patvirtina ir ilgus metus Panevėžyje dirbanti NT brokerė Sandra Kavaliauskienė. Ji papasakojo, už kokią sumą minėtame mieste galima tikėtis įsigyti būstą, kokios problemos pastebimos Panevėžio NT rinkoje ir kokios numatomos ateities prognozės

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)