Perdažykite namą

Atnaujinkite savo namus juos perdažydami ir akimirksniu padidinkite jų patrauklumą. Gali būti, kad jums nereikės to daryti kasmet, tačiau bent kartą per metus būtinai patikrinkite, ar jūsų namams nereikia naujo dažų sluoksnio.

Nekilnojamojo turto agentas Yawar Charlie portale „Apartmet Therapy“ pažymi, kad net nudažant tik namo priekį, jis yra atnaujinamas. Jei vis tik jums tai per didelis projektas, galite dažyti tik priekines duris.

„Priekinių durų perdažymas, atnaujinimas patrauklia, ryškia spalva iš karto patraukia praeivių dėmesį“, – sako NT brokeris.

Plovimas

Negalite (arba nenorite) dažyti? Nuplaukite namo sienas arba vėlgi, tik priekines duris. Tikėtina, kad per žiemą ant jūsų namų susikaupė purvo ir nešvarumų.

Priekinis namo kiemas

„Slėginis plovimas gali sugrąžinti namui patrauklumą“, – sako Tamara White, nekilnojamojo turto agentė.

Kraštovaizdis

Šiek tiek sodinukų yra labai svarbu. Svarbiausias darbas priekiniame namo kieme – kraštovaizdis, sodas, kuris turi būti gyvas. Jei svečias ar potencialus pirkėjas pastebės, kad visa jūsų žolė nudžiūvusi, jis tikrai nesijaus laukiamas, namas jam nebus patrauklus, nesukels gerų emocijų.

Apšvietimas

Jei norite akimirksniu padidinti savo kiemo patrauklumą, įrenkite apšvietimą arba pakeiskite neveikiančias lemputes lauke jau esančiuose šviestuvuose. Tai – pats paprasčiausias ir ekonomiškiausias priekinio kiemo atnaujinimas – įrengti lauko apšvietimą. Lauko žibintai taip pat gali suteikti jūsų priekiniam kiemui ryškų vizualinį elementą ir kartu suteikti jums apsaugos ir saugumo jausmą. Tai gali būti puikus būdas maksimaliai išnaudoti priekinį kiemą atkreipiant dėmesį į tokius elementus, kaip takai, kraštovaizdis ir sodai.

Priekinis namo kiemas

Smulkios detalės

Nepamirškite smulkių detalių. Jei kieme kas nors apvirto, sutvarkykite tai. Kažkas sulūžo? Pakeiskite, sutaisykite. Apsvarstykite galimybę pridėti kitų akcentų, pavyzdžiui, grotelių, naujų namo numerių, atnaujintos pašto dėžutės ar atnaujintų kiemo baldų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją